Strykefrie navnelapper!

I morgen er det aller første dag i barnehagen for Mathias. Klær og ting bør markeres, så det ikke forsvinner og i den anledning har vi testet ut Askeladden Navnelapper. De har to forskjellige typer navnelapper ; strykelapper og klistrelapper, hvor strykelappene strykes på klær og klistrelappene settes direkte på ting. Nå nylig introduserte de en ny variant, nemmelig fargelapper. Det er denne varianten vi valgte. En av de viktigste grunnene til det er at disse klistres direkte på både klær og ting. Da sparer vi MYE tid ved å slippe å stryke på hvert eneste plagg! Jeg har enda ikke fått markert alle tingene, men de plaggene vi har klistret på holder seg godt i vask. Og det på 60 grader! Fantastisk spør du meg. Askeladden garanterer at de skal sitte, så lenge man følger instruksene.

- Klistre fargelappene på et rent og tørt sted. På klærne sitter fargelappene best på vaskeanvisningen eller klesmerket. Alternativt på linningen eller tettvevd tekstil.

- Press fargelappen godt fast til underlaget, pass spesielt på hjørnene.

- Vent 24 timer før vask.

Disse skal nå tåle 60 graders klesvask, 100 graders oppvask, 275 grader i ovnen og en temperatur på ned i minus 50 grader!

En annen grunn til at valget falt på nettopp disse, er at man kan selv velge farge og en liten figur ved siden av navnet om ønskelig. Da blir lappene litt anerledes og skiller seg ut fra de enkle hvite. Vi gikk for en herlig grønnfarge, men en bil ved siden av. Biler og traktorer er nemmelig Mathias' absoludte favoritt. Her ser dere resultatet :Veldig enkelt å fylle ut og det er gjort på 1-2-3! I tillegg til fornavn, tok vi med etternavn og mobilnr. mitt. Da kommer tingene forhåpentligvis til rette igjen om de forsvinner. 175 kr. for 120 lapper er det ingenting å si på, dette er absoludt en god investering : )

Sjekk ut ASKELADDEN NAVNELAPPER om dere også er int. i å teste ut disse!

Om du allerede har prøvd, så lurer jeg på om dere er like fornøyde som meg?? : )Mathias gleder seg veldig til i morgen og vi er veldig spente : )

-Natalie-

3 kommentarer

Jea

03.09.2012 kl.07:22

Så herlig gutt da!:) Lykke til med barnehagestart!:)

Selv jeg som er voksen i en barnehage sverger til disse navnelappene, aldri prøvd de strykbare men.

Har bare positive ting å si om de klistrebare, bortsett fra at de ikke vil sitte på crocsene mine, for glatt overflate.

Og det anbefales ikke oppi foreksmpel tøfler og sko, ser flere unger har det og det slites naturligvis bort så ofte som barna har på seg tøfler/sko

Igjen lykke til!:)

Ida - mamma til Amalie

03.09.2012 kl.08:13

Jeg har også de lappene, og kjempefornøyd. :D

En veldig lettvint og sitter kjempegodt. Anbefaler disse på det sterkeste. :)

Når jeg tok av første lappen tenkte jeg, "oj, det var tynne klistrelapper", men er vel derfor de sitter så godt også, i tillegg til at det er så mye bra lim på dem. :)

Superfornøyd, løp og kjøp :P

Siv-Inger

03.09.2012 kl.09:44

Takk for tipset. Har bestilt navnelapper fra Askeladden mange ganger før. Men nå bestilte jeg fargelapper jeg også, for disse så kjekke ut! Gleder meg til jeg får de i posten, og får testet de selv! Lykke til med barnehage tilvenningen.

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits