Barnehagestart.

Da er aller første dag i barnehagen unnagjort og det gikk veldig bra! (nesten for bra)? Mathias løp rundt hele tiden for å se på alle de nye lekene og barna. Han la ikke merke til at vi var til stede engang. Så dette gikk over all forventning. Mathias liker at ting skjer rundt seg hele tiden, så ingenting slår barnehagen da : ) Vi var der kun et par timer i dag og det blir gradvis lengere dager. Vi gleder oss allerede til i morgen!Store gutten vår klar for aller første dag i barnehagen! : )

Holder pappa trygt i hånda over veien. Vi bor bare 300-400 meter fra barnehagen heldigvis og det er selvfølgelig mer stas å gå selv enn å sitte i ro i vogna.

"Mathias nå må du sitte på plassen din, så vi får ta av deg ytterklærne". Det var ikke så populært, han ville selvfølgelig løpe rundt med engang.Fornøyd, men travel barnehagegutt : )

For dere andre som har småttisser i barnehagen ; hvordan var tilvenningen for dere?

-Natalie-

3 kommentarer

Siv-Inger

03.09.2012 kl.14:57

Tilvenning 1. gang i barnehagen mener jeg gikk bra med begge våre gutter... man glemmer endel etterhvert. Eldstemann klarte seg også fint når han begynte i stor avdeling, yngstemann syntes nok det var litt kjett. Og vi tok oss god tid, og alt er en overgang... Nå har vi flyttet. Eldste begynte i 1. klasse, det har gått over all forventning. Yngstemann sliter enda litt, men etter 2 uker begynner det å gå ganske greit nå! Litt klamring hender d e tfortsatt at det blir når jeg går, men det er slutt på at han griner iallefall!

04.09.2012 kl.14:06

Så fin bloggen din har blitt :-) Så stor Mathias har blitt, kjekk liten gutt har han blitt :-)

Hild Frøya

06.09.2012 kl.08:19

Ååå.. Så søt han er daa.. Husker godt første dagen til Ingrid i barnehagen. Det gikk ikke like bra som for dere. men nå stortrives hun i barnehagen. Men det er siste året hennes nå da. Merkelig hvor fort tiden har gått egentlig. Vår minste begynner ikke før til neste år.

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits