En ekte barnehagegutt.

En ekte barnehagegutt er full av snørr, sand og maling! I dag har jeg og tassen vært og lekt oss i bhg. Han er fortsatt litt skeptisk til å leke ute med de andre og synes det er tryggere å sitte i vognen sin. Som han forresten ikke vil sitte i ellers. Den er vel det eneste kjente blandt det enda så ukjente terrenget og folkene. Jeg tok derfor med meg Mathias dit i dag og håper at han føler seg litt tryggere når en ny bhg.uke starter i morgen. Han har i allefall ingen problemer med dette når jeg er der. Da er han som en Duracell kanin som løper rundt for å "rekke å leke seg med alt og alle" før vi skal dra igjen. Vi var ute i 2 timer, før vi dro hjem for å fingermale litt. Det var spennende det! Både fargene og smaken. Det er som sagt ingen pauseknapp på Mathias. Han ville heller ikke ha duppen sin i dag, så når først kvelden begynte å nærme seg, var han veldig klar for å finne senga si. Og det kl. 18.10! 1,2,3, så sov han.

 

Høsten har kommet for fult til Trondheim.Vi lagde sandslott, som fikk stå i ro i 1 sekund. Snørra renner og sanden er å finne i hele ansiktet og munnen til rampen.

Mormor stakk snuten innom for å hilse på også : )

"Hvordan kommer jeg meg opp igjen"?En fornøyd Mathias som har rusjet, disset, lekt i sandkassa, spist sand, testet ut "hompedissa", løpt rundt bhg. flere ganger og spist enda mere sand.

Mathias har fått seg enda en ny sekk - slik er det med en mamma som har ebay-dilla.Vi avsluttet dagen med fingermaling og måtte selvfølgelig bade etterpå. Lille vennen ble veldig trøtt og sliten så alt for tidlig, men bade måtte vi! Så ble det kveldsmat og rett i seng. Viktig å lade opp til ei ny uke i barnehagen vet dere : )

Slike dager er gull verdt! Vi savner Mathias veldig nå som han har begynt i bhg, så vi vet å sette ekstra pris på helga når den kommer.

Hva har dere gjort i helga?

-Natalie-

13 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

16.09.2012 kl.21:13

Så utrolig herlige bilder. Jeg pleier si at svarte unger er friske unger, hehe.

Lykke til i barnehagen til uken, det går seg nok til :)

miita

16.09.2012 kl.21:19

Så fine bilder da :-)

Katrine

16.09.2012 kl.21:22

Jeg har vært i bursdag.

Miriam

16.09.2012 kl.21:24

så søt :D

Annette B

16.09.2012 kl.21:39

He, he. Gøy med maling. Mi pleier også å smake litt på det. Nam nam :P Vi har to av de sekkene. En til bhg og en til annet bruk. De er så artige, så jeg kunne ikke dy meg :D

Hege Anita

17.09.2012 kl.11:31

Så lurt å ta han med dit så han får bli kjent med omgivelsene og lekene uten at det er andre "skumle" barn og voksne der;)

Hva slags fingermaling bruker du, hvor er den kjøpt?:)

Huset med det rare i

17.09.2012 kl.13:29

ingerslilleverden.blogg.no: Sant, så sant : ) Jeg har kanskje vært litt for "hysterisk" tidligere, men måtte bare venne meg til det da han startet i bhg. Da kan ikke mor springe etter og tørke av hele tiden:p hehe.

Takk skal du ha. Han gråter litt når vi leverer fortsatt, men det går fort over : )

-Natalie-

Huset med det rare i

17.09.2012 kl.13:31

Annette B: Det er viktig å utforska og smake litt ; ) Hvilke har du av sekkene? Hadde lyst på ugla og reven også. Men så har han 3 andre sekker fra før!

-Natalie-

Huset med det rare i

17.09.2012 kl.13:33

Hege Anita: Ja, var det jeg tenkte jeg også : )
Vi bruker giftfri fingermaling fra Panduro. Det aller fleste de har av maling der skal være giftfrie, men det er greit å spørre en ekstra gang før man betaler : ) Mange fine farger har de også!

Ha en fin mandag dere.

-Natalie-
Så fine bilder av en fin liten gutt! :) Min sønn begynte nå i august i barnehagen, og var litt skeptisk i barnehagen første uken, men så gikk det seg så fint til, og nå bare vinker han og smiler til meg når jeg drar! Varmer mammahjerte :)

Annette B

18.09.2012 kl.19:11

Vi har ugla og bien. Veldig fine sekker, sterke og klare farger :-)

NA

19.09.2012 kl.02:00

Så herlig for kidsa å ha så mange bilder av seg fra da de var små, sånn når de vokser opp! Herlig =)

Hege Anita

19.09.2012 kl.16:46

Takk:) Det er sant, greit med giftfri maling til disse små.. Alt går jo i munnen:p Litt liten til maling han her enda, men greit å vite hvor man kan finne det den dagen han blir stor nok:)

Ha en fin dag dere også:)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits