Håp og glede.

Titter innom for å si at nå er også det andre lyset tent her i huset. I dag ble det tent for håpet. Jeg fortalte sist søndag at glede var et av mine favoritt-ord. Vel, håpet er også et veldig viktig ord. Noen håper på bedre tider, mens andre håper de vinner i Lotto. Jeg håper på god helse, både for meg selv, mannen og barna våre. Og mange fine år med mine nærmeste. Jeg håper også at alle dere får en finest mulig jul og at dere får dele den med deres nærmeste, med mye varme og kjærlighet. Minst mulig stress og krangling, som ofte oppstår i førjulstiden. Ta det med ro, slapp av og nyt tiden dere har med nettopp de som betyr noe for dere. Det er tiden sammen som betyr noe, ikke antallet og verdien på gavene under treet.

Mest av alt så håper jeg på en bedre verden. Det er så ufattelig mye ondskap, urettferdighet og tragedier som skjer rundt omkring at jeg blir så veldig veldig lei meg. Jeg håper alle er gode og snille med hverandre! Jeg håper flere bryr seg.Mens vi likevel snakker om håp og glede, så vil jeg veldig gjerne dele en fin ting med dere. Vi ble glade for å kunne hjelpe i fjor - og er veldig glade for å kunne hjelpe også i år! Kirkens Bymisjon i Trondheim gir alle muligheten til "å glede noen som gruer seg til jul".Det er ikke mye som skal til for å glede noen. Her kan man gi to middager til noen som virkelig trenger og fortjener det. Dette er gjort på 1-2-3 og koster ikke mye. Et alternativ er å sende en sms med "glede" til 2490. Dette koster 80 kr og man bidrar da med to middager til noen som trenger det. Det andre alternativet, som er nytt i år, er å kjøpe til-fra-lapper man fester på julegavene. Disse koster 40 kr per. stk og gir en middag til en i rus- og gatemiljøet. Dette er av stor verdi for noen, mens den "vanlige mannen i gata" bruker tilsvarende sum for en "ussel liten bussbillett". Hadde jeg hatt råd til det, ville alle julegavene i år inneholdt en slik vakker til-fra-lapp. Disse kan kjøpes i pakker på 5 stk. ---> HER <--- For dere som bor i Tr.heim, fås disse også kjøpt på julemarkedet på Torget.

Mitt håp er at også DU blir med å glede : )

-Natalie-

8 kommentarer

nathalie

10.12.2012 kl.00:57

hej :)

Vad har du för framtidsplaner ? :)

Kram
Har sendt de en SMS, synes det er et fantastisk bra tiltak :)

Sandra.

10.12.2012 kl.05:57

utrolig fine advendtlys :)

cassandraen

10.12.2012 kl.07:18

Utrolig fint skrevet. Det er mange som lider og ikke har det bra og som vi ser så trenger det ikke å koste så mye å hjelpe noen. La dette bli dagens eller julens gode gjerning fra deg til andre som trenger det <3

Kjempe fin blogg du har og nydelige bilder :))

Alice

10.12.2012 kl.08:10

Hei for en fin familie du har :) Lykke til med nr to. Jeg har også to gutter :) Legger deg til som venn, har lyst å følge deg om det høres bra ut :) Er så mange småunger her, så liker å lese om noen som er i samme situasjon/alder som meg :)

Huset med det rare i

11.12.2012 kl.08:04

Alice Lunde: Så hyggelig, tok en titt innom bloggen din også. Kjempe fin : )
-Natalie-

Stine

17.11.2013 kl.15:46

For andre året har jeg sendt sms :) dette skal bli en tradisjon!

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits