Babyshower.

På onsdag ble jeg rundlurt - av min egen mamma! Vi hadde planlagt å dra for og handle julegaver sammen og hun skulle hente meg i 18.00-tida. Hun måtte plutselig snu, fordi hun hadde glemt veska si hjemme. Greit tenkte jeg, det er jo litt typisk henne. Når vi var utenfor hjemme hos mamma, skulle hun absoludt ha meg med inne for og se på noen puter hun hadde kjøpt. Jeg lurte på hvorfor vi absoludt måtte gjøre det nå, vi var jo allerede sent ute. Vel, hun får det alltid som hun vil og jeg ble med inn. Jeg skvatt og snudde like kjapt som jeg entret døra til stua. Der satt nemmelig gode venninner og søstre for å overraske en høygravid med babyshower. Gjett OM jeg ble overrasket. Jeg "kjeftet" litt og sa de burde hintet litt, så jeg i det minste kunne ha freshet meg opp litt. MEN, så utrolig koslig gjort av hele gjengen : ) Jeg var naturlig nok ikke klar over dette, så kameraet lå fint igjen hjemme. (ellers er det så og si med over alt). Så det er ikke mange øyeblikk å dele med dere, men lurte til meg noen bilder fra jentenes facebook. Fin "reserveløsning" det ; )
TAKK TAKK TAKK til dere alle sammen for fine ting til lille peanut og for en kjempe fin overraskelse til en hormonell og overfølsom, snart tobarnsmor. Jeg skal få tatt flere bilder av de fine tingene vi fikk, så dere får se.

Vi var spente på gjentagelse fra forrige babyshower forresten, DA startet nemmelig fødselen smått. Slimproppen gikk da gjestene dro og 3 tunge døgn med rier startet. Håper virkelig jeg slipper det denne gangen! 

Til dere som er mødre : Har du blitt overrasket med babyshower? Ble du overrasket eller hadde du en mistanke? : )

JEG VIL FOR ALLER SISTE GANG MINNE OM GIVEAWAYEN I SAMARBEID MED WWW.JOLLYROOM.NO, SOM AVSLUTTES OM DRØYE 1 1/2 TIME. HER GIR JEG BORT EN RASMUS RACECAR GÅSTOL TIL EN VERDI AV 999 KR. FIN TIL DERE SOM HAR SMÅTROLL ELLER SOM JULEGAVE! DELTA ---> H E R <---

Ha en fortsatt fin 3. søndag i advent.

Klem, Natalie.

5 kommentarer

Herlighet, så koselig av de! Kjempegøy!! :)

nathalie

16.12.2012 kl.23:19

Hej.

Tror du att jorden kommer att gå under 21/12-12 ?

kram

Siw

17.12.2012 kl.00:25

Så koselig!:)

Vigdis - Mammaen til Marielle

17.12.2012 kl.15:54

Så morsomt :) Og så fin mage du har!

Huset med det rare i

17.12.2012 kl.18:58

nathalie: nei, det tror jeg ikke :)
-Natalie-

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits