Learning to play.

Her kommer et innlegg om storebror også, som forresten ble 20 mnd. i dag. Skal si tiden flyger avgårde, snart er han 2 år!

I 1 års-gave til "mommo" fikk Mathias bl.a en liten gitar, som passet akkurat til han. Dere skulle sett så stolt han ble da han skjønte at han hadde fått en gitar, akkurat slik som pappa har! Mathias har nemmelig før han ble født hørt gitarklang i det fjerne. Jeg er så heldig som har en mann som er veldig musikalsk av seg, han synger og spiller gitar. Og jeg skal ærlig innrømme at det var noe av det første jeg falt for ved han. Når han disker opp med bl.a Nothing else matters med Metallica så er jeg solgt! Nok om det..Mathias elsker det like mye som mamma'n sin og han har skikkelig rytme allerede. Fra tidlig av kom den i sjakk og han spretter opp som et lyn og danser i vei når han hører favorittsangene sine. Den absoludte favoritten er for tiden ,til mamma's fortvilelse, Psy med Gangnam style. Rockefoten skyter frem og hele gutten lyser opp. Han synger med og har lært seg flere ord. Dessuten har han en ikke-så-secret-crush på dama i video'n. Det er ingen tvil om det! Jeg tror vi har en liten musiker i familien. Tiden vil vise om han går i sin fars, morfars og oldefars fotspor. I mellomtiden så får har fortsette med det han liker og papps'n viser han nesten hver kveld hvordan man spiller gitar. Det smelter hjertet mitt helt å se de to kose seg med gitaren sammen i sofakroken. 

Mathias på 1 års-dagen sin hvor han får sin aller første gitar. Begge tantene hjelper til med gaveåpning.

Guttaboys tar en trall på verandaen sommer'n 2012.Learning to play.

Det blir spennende å se hvilke hobbyer, lidenskaper og interesser storegutten min får etterhvert : ) Følger han pappa's fotspor blir det nettopp musikk, gjør han som mamms'n blir det "fotball for alle penga". En lett blanding hadde jo vært fint. 

Til dere som har barn - har de en favorittsang - hvilken?

HUSK Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN FRA MIMMIS.NO, HVOR JEG GIR UT 3 GAVEKORT TIL EN VERDI AV 300 KR. HVER. MELD DERE PÅ HER : http://nataliesaether.blogg.no/1357594713_giveaway_gavekort_3x3.html


7 kommentarer

annabib

09.01.2013 kl.23:39

Så søt <3

Btw, kommenter hos meg! Så kommenterer jeg tilbake <3

Sana Aziz

09.01.2013 kl.23:39

Åee! Kjempe skjønne bilder! <3 ^^

solveig birta

09.01.2013 kl.23:43

Så utrolig søte! :)

Jeanette M

09.01.2013 kl.23:50

Så søt han er :)

♥ Sandra Helen

09.01.2013 kl.23:52

Haha, aaaw!! Dåner! For en sjarmør! :D

Vigdis - Mammaen til Marielle

10.01.2013 kl.09:05

Koselige bilder av han og pappaen da! :)

ArielC

13.01.2013 kl.20:30

Fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits