Trøtt i trynet.

På torsdag fikk jeg og Lukas trivelig besøk av to søte damer, Heidi og Annette ; ) Jeg hadde glemt tiden helt og huset var stod på hodet, støvsugeren stod fortsatt på sin faste plass urørt, håret til alle kanter, sminkeløs, bh-stroppen nede, joggebuksa på og en sovende Lukas på armen. Jeg åpnet døra gjespende og  litt forvirret. "Er klokka så mye allerede"? Der møtte to opplagte, smilende, velkledde solstråler meg med en orkidè i hånda. "HURRA", sa jeg. Nok en orkidè..Jeg dreper de på 1-2-3. (Ikke for å høres utakknemmelig ut, det er jeg langt ifra). "Neeeida, bare gjør ditten og datten, så går det bra".. Vel, vi får se. Den lever hvertfall enda, det er et godt tegn! Annette mumlet at nå hadde jeg enda en grunn til å ordne meg med Instagram og Snapchat, så jeg kunne oppdatere med hvordan det gikk med orkidèen. De kom inn, fikk holde Lukas, vi spiste skolebrød, DE drakk pepsi max (sjalu..jeg har ikke drukket på 6 dager, for å se om han reagerer på det), Heidi lastet ned Instagram og Snapchat for meg, så jabbet vi litt tull. Kjempe koslig med venninnebesøk! : ) Heidi er forresten gravid med prinsesse nummer to i magen. Se så fin mage!Lukas spiser godt og har blitt stor allerede! Se søte lille foten som stikker frem.

Føttene blir større og større de også, så viktig med litt bilder av de søte små duttissene som minne. Artig å se tilbake på senere.
Sjekk den stilen da dere! Mangler bare hånda nede i buksekanten:p

Fine Heidi og fine Lukas : )
Kjempe koslig besøk av gode venninner. Heidi gleder seg litt ekstra til lille prinsessa hennes kommer pga. babylukta ; ) Jeg lukter og lukter dagen lang, plutselig forsvinner den og lillegutt blir stor han også! Det blir en stund til neste baby her så.

Det er koslig med besøk, vi har hatt noen av de. Men jeg får som nevnt tidligere, ikke tid til å blogge absoludt alt. 

Riktig god søndagskveld til dere. Her ligger Lukas og koser seg på brystkassa til pappa'n sin, mens jeg koser meg med litt nettpoker. Godt med litt alenetid! : )

PSSST, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM DERE SOM VIL DET, NICKET MITT ER nataliesaether

3 kommentarer

Karoline Grimsø

27.01.2013 kl.23:25

Så skjønn gutten deres er :)

ikkesupermamma

28.01.2013 kl.09:49

Så ut som en koselig dag. Søt gutt også:)

Mamma Tina

28.01.2013 kl.12:39

For en utrolig nydeli gutt! aah! <3

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits