Supermom tipser ; babycall!

Som nevnt tidligere hadde jeg kun to ønsker til "meg selv" til jul ; ei ny macrolinse til speilrefleksen min og Philips Avent SCD600 babycall fra Jollyroom.no. Sannelig fikk jeg begge ønskene oppfylt! Under treet lå det nemmelig en splitter ny "babypasser" klar til bruk. Den var ment til å bruke på storebror når lillebror kom til verden, for da flyttet han opp på rommet sitt der. Vi sitter jo nede på stua om kveldene, så man hører ikke så godt om det skulle være noe. Vi har nå brukt den i snart 1 mnd. og er strålende fornøyde! Jeg spurte mannen om hva han er mest fornøyd med og han svarte "at vi kan se han" og jeg er 100% enig. Denne skiller seg ut på flere måter fra andre "vanlige" babycaller. Bl.a har den kamera, så vi kan se gutten vår, både på dagtid og kveldstid (takket være det infrarøde kameraet). Vi kan trykke på en knapp på foreldreenheten for å spille koslige nattasanger om ønskelig. Det er lys rundt kameraet, som fungerer som nattlampe i barnerommet for de som måtte ønske det. 


Jeg er opptatt av å anbefale dere gode produkter med kvalitet og som er prisvennlig. Philips Avent SCD600 har en fin pris, i allefall på Jollyroom.no hvor den er på tilbud til 1480kr nå. Denne koster 1999 kr på Barnas Hus f.eks. 

Er det flere som har denne? Vil i såfall gjerne høre hva dere synes er bra med den? : ) Ha en kjempe fin dag. Lukas har blitt 1 mnd. gammel i dag forresten, tiden flyger!

-Natalie-

7 kommentarer

Me and My Beloved Ones!!!

31.01.2013 kl.14:00

Ta en kikk på My Beloved Ones, noe helt spesielt til din lille <3

Lik og del gjerne :)

http://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397

k.

31.01.2013 kl.14:30

jeg har litt lyst til å kjøpe babycall med kamera fordi vi skal flytte lillemor i storjenteseng og da kan jeg ikke løpe inn og ut av rommet når hun går ut av senga! men det koster jo en del..

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

31.01.2013 kl.18:49

har ike babycall vi, har ikke hatt noe behov for det enda:P

Jea.

14.02.2013 kl.10:53

Hei! Vi har denne, er veldig fornøyd. En fordel å slippe og måtte fly inn og ut av rommet hele tiden for å se om dyna er over hodet eller mini under dyna...hoho.. hvertfall når baby sover i 2 etg. Så kan jo mini kanskje våkne til om man skal fly inn og ut hele tiden. Men èn ting er jo kameraet. En annen ting er de tre melodiene. De funker veldig godt her, en liten avledningsmanøver om det blir litt vanskelig å sove noen ganger. Og spes på natten også, da sovner frøkna her ofte fort igjen uten at vi slipper og gå inn. Gjør vi det så blir hun jo super gira. :) Så gå for denne... :)

Linn H.

14.02.2013 kl.12:59

Lyst på den babycallen selv. Litt slitsomt til tider å fly inn og ut av rommet for å se om det går bra hver gang hun lager en lyd ;) hehe.. men er kameraet bra?

Huset med det rare i

14.02.2013 kl.13:39

Linn H.: Det er kamerat jeg er mest fornøyd med selv : ) Her kan man også velge en innstilling hvor skjermen er mørk (sparer strøm), så kommer kameraet automatisk på når babycallen gir utslag. Genialt!
-Natalie-

Linn H.

14.02.2013 kl.13:41

Så bra! Da er det neste kjøp :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits