Morsdag.

På søndag var det morsdag igjen ; Gratulerer så mye til alle supermammaer der ute, dere er alle gode som gull : ) Spesielt min mamma, som selvfølgelig ingen kan slå. Hun er nemmelig en god nummer EN! Jeg feiret min aller første morsdag som tobarnsmor, hipp hurra for meg også. Det er min andre morsdag og det er like stas i dag som det var for et år siden. Tenk, en egen dag hvor vi mødre blir feiret nettopp for det vi kan best, å være mamma. Feiringen ble ikke det store her i huset, da jeg lå rett ut med influensa og var stuptrett pga. manglende søvn. Har jeg fortalt dere at Lukas har kolikk(?) = no sleep at all! Stakkars lillegutt. Vi har vært til kiropraktor med han to ganger nå. Jeg kan fortelle dere mer om det senere. Guttaboys hadde kjøpt 30 nydelige roser til mamms'n for anledningen.  

Storegutten min elsker og "hoppa" og danse rundt. Han er en liten (stor) showoff som elsker oppmerksomhet : )

Guttaboys koser seg i armkroken til mamms'n. Lukas hadde ikke helt voknet enda som dere ser.

Verdens stolteste storebror! Her har de også på matchende stjernenattisser : )

Lillebror følger med og smiler ofte til storebror. Da blir Mathias ekstra stolt! Her har han fått på ulldressen sin, da tante Drea kom for og ta han med seg i akebakken.Lukas vokser og trives godt, tiltross for uttallige, laaange våkennetter.

Se så stor han har blitt da dere! : )

Hvordan ble din morsdag feiret, fikk du frokost på senga? Et fint kort med oppmuntrende ord? Jeg synes ikke man skal kjøpe bare for å kjøpe. Så det jeg setter mest pris på på en slik dag, er å være sammen med familien. Ble veldig glad for tegninga Mathias hadde laget til meg i barnehagen også : ) Det som ikke kan settes en prislapp på, er mest verdt.

Ha en fin onsdag da dere, klem, Natalie.

3 kommentarer

Julie

13.02.2013 kl.12:18

Elsker bloggen din:):) elsker den !!<3 du har også fine bilder og mye mer:) Kan du ta en titt innom bloggen min :):) har pørsmålsrunde !! har også lite lesere :( så får du ha en fin dag videre ):)<3 hilsen meg :)

Linn

13.02.2013 kl.19:57

Jeg vil virkelig anbefale deg manuellterapeut istedet for kiropraktor! Det har mye bedre virkning, og behandlingen går under trygdeordningen slik at du ikke betaler noenting. :) Kirsti Vanvik på Trondheim fysikalske institutt er kjempeflink, nummer dit er 73 80 99 99 :)

Huset med det rare i

14.02.2013 kl.13:41

Linn: Takk for tips, det er flere som har anbefalt henne : ) Vi får prøve det om kiropraktoren ikke gir resultat. I natt var han faktisk mye roligere, så tror og håper det hjelper!
-Natalie-

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits