Supermom tipser ; nettshopping.

Det blir mye blogging rettet mot morsrollen og barna. Derfor tenkte jeg at det var på tide og tipse om noe helt annet, nemmelig shopping online. Jeg kom over nettbutikken www.sheinside.com her om dagen og kunne ikke dy meg, jeg bare måtte bestille noen plagg. Det må være lov, når man føler seg så lite fresh for tiden og ikke har shoppet noe til seg på lenge. Så nå er det bort med mammaklærne, kosebuksa og slitne joggesko. Gleder meg til å få freshe vårnyheter i posten!Denne MÅTTE jeg bare ha da den dukket opp på skjermen. Jeg er på utkikk etter kjole jeg kan ha på i dåpen til Lukas og tror denne blir perfekt. Den matcher til og med dåpskjolen hans! Kate Middleton har en lignende kjole som dere ser. Forskjeller er jo at den fra SheInside er mye billigere. Jeg har lagt til direktelink til den for dere som vil se flere detaljer på den. Trykk på bildet over.

Herlighetene over her er også på vei i posten. Jeg måtte bestille meg noe nytt til vår/sommer-garderoben i samme slengen og følte disse fargene var veldig meg. Dongri-skjorta er i allefall et must til våren! Den har perleknapper, som gjør den litt mere chic i stedet for tøff. I love it! Gleder meg også til og bruke den mintgrønne genseren, blir perfekt sammen med lyse jeans. Smykket tror jeg vil passe til alle toppene, den lille prikken over i`en. Det er såpass massivt at det trengs ikke mye tilbehør i tillegg.

De har flere fine dealer, ev av de fikk jeg benyttet meg av som dere ser over her. "Bought Together" :  Kjøper man de tre til høyre i en kombinasjon med en annen valgfri bluse (som f.eks den til høyre) får man rabatt, kalt "combo price". Her sparte jeg nesten 20 dollar. Dette er forslag som dukker opp under hver kleskategori. Man kan benytte seg av lignende i kjoler, genser, bukser osv.

De har også et rabattsystem hvor man får bonuspoeng hvis man deler bilder på diverse sosiale medier (som f.eks facebook, blogg, twitter, instagram osv). Les mer om der HER.

Har dere hørt om denne nettbutikken før? 

PSSST. De shipper forresten GRATIS verden rundt. Noen kroner å spare her også! : )

-Natalie-

8 kommentarer

26.02.2013 kl.19:19

Hvordan er det med toll da?

Huset med det rare i

26.02.2013 kl.19:29

Anonym: normale tollregler gjelder :)

Hanne

04.03.2013 kl.15:54

Er dine klær på vei? Mine klær står fortsatt bare på 'paid', bestilte samme dag du skrev innlegget. Lurte på om de var litt treige:) Såå mye fint!:)

Huset med det rare i

05.03.2013 kl.10:52

Hanne: Hva bestilte du? Ja, var mye fint! Jeg har ikke fått noe enda. Skal løpe og se i postpassa straks : )

-Natalie-

Hanne

05.03.2013 kl.14:32

Jeg bestilte den lysegrønne skjorta, gensern og smykket som matchet, syntes det var så fine farger:) gleder meg til det kommer!

Renate

18.03.2013 kl.11:53

Har fortsatt ikke kommet noe varer til meg, bestilte dagen etter dette innlegget. Har du fått dine varer ennå?:)

Huset med det rare i

19.03.2013 kl.11:45

Renate: Fortsatt ikke kommet her enda heller. Sendte de en mail og de sa det var på vei. Så da bekymrer jeg meg litt mindre : ) Veldig synd at det skulle ta så lang tid! Kanskje de var utsolgt for en eller flere av varene?
Rop ut når du har mottat de, så skal jeg gjøre det samme : )
-Natalie-

Renate

27.03.2013 kl.17:42

Da var klærne kommet!:-) Veldig fine men ganske små i størrelsen :-)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits