Jollyrace.

www.jollyroom.no kjører nok engang i gang "jollyrace" hvor det vil bli supertilbud på 20 utvalgte produkter hver time. Her gjelder det å følge med, da nye produkter vil bli lagt ut hver time. Prisene varer altså kun i 1 time, før nye produkter blir lagt ut. Kanskje dukker opp nettopp din favoritt i tilbudsracet? 

Ikke gå glipp av denne muligheten! Det starter nå kl 10:00 og holder på frem til kl. 22:00. Det er dessuten fraktfritt på alle bestillinger under Jollyracet. Fraktfritt får man ved å legge inn en rabattkode i sin bestilling og trykke på "bruk rabattkode". Denne koden er tilgjengelig på kampanjesiden på Jollyroom. 

 Dette blir spennende! "Vil du værra med, så heng på" : )Håper dere liker at jeg tipser om slike ting, dette er en fin mulighet for alle foreldre, gravide og til dere som er på utkikk etter en gave til noen. Her er det nemmelig penger å spare.

Skal jeg fortsette med slike tips?

Ha en kjempe fin dag og kos dere med Jollyracet for dere som følger med på det : )

-Natalie-

Én kommentar

Linn Therese

27.02.2013 kl.10:14

Åh, så interresant! :))

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits