Sweet dreams.

Før Mathias kan legge seg og sove søtt, ramser han opp "nattahilsner" til de mest utrolige ting og tang. For hver kveld som går, kommer nye ord inn i regla. "Natta bilen til pappa", "natta pusi", "natta s(tj)erna", "natta måneen", "natta tate" (tante), "natta mommo og sammo". De fleste barna i barnehagen blir også nevt, sammen med favoritt-tingene som f.eks bil, traktor, bøker osv. Han er bra skjønn - han har blitt så stor og forstår alt vi sier. Det siste han sier før han forsvinner opp trappa mens han holder papps'n i hånda er "æ'luvelu mamma". Jepp, he loves me and he says it! Tårene presser på hver kveld, jeg blir så stolt og så glad. 

Det er veldig stas og få snakke i mobilen med både mormor og farmor. Mathias lærer fort og han vet akkurat hvordan man snakker i telefonen og hvordan man skal legge på (samtalen blir som regel avsluttet plutselig). Dette skal han selvfølgelig gjøre helt alene. Flinke store gutten vår! 

Denne babycallen er gull verdt og et must dersom man har søte små sovende i et annet rom. Vi er fornøyde med denne, kjøpt hos Jollyroom for bare 1480 kr. Verdt hver en krone! Min favoritt funksjon er at skjermen kan slå seg på automatisk dersom barnet våkner/gir lyd fra seg. Man trenger dermed ikke å stresse med og følge med på den hele tiden. På denne måten spares også strøm. Jeg har vurdert denne og delt min mening om denne før; LES HER. 

Lille-store gutten vår sover søtt på rommet sitt i andre etg, mamma og pappa sitter nede på stua, koser seg med en film og passer samtidig på skatten vår der oppe. Vi var skeptiske til og la Mathias få sove på eget rom, nettopp fordi det er en etg. over oss. Hva om vi ikke hører på babycallen om det skulle være noe? Problemet ble løst med engang Philips Avent SCD600 babycall fra Jollyroom.no kom i hus. Så svaret til dere som er i samme situasjon som oss, kjøp denne! Det er ikke mange kronene i forskjell fra en helt enkel babycall uten kamera. Absolutt verdt det og vi kan slappe av med senket skuldre, ikke minst alle får en god natts søvn.

Ha en kjempe fin dag og nyt solskinnet som endelig titter frem : ) Her i huset med det rare i får vi besøk av "sammo" i dag og vi gleder oss.

 

8 kommentarer

Marianne Moe

14.03.2013 kl.12:10

Supert tips om babycall.

Vår hadde dårlig batterikapasitet og dårlig dekning, så babycallen ble mer stress enn et betryggende hjelpemiddel. Blir Phillips til nestemann tipper jeg.

Hvor har du kjøpt den kule bodyen med barter?

Elsker ting med barter på om dagen=)

Maren

14.03.2013 kl.13:27

Hei! Vi jobber akkurat nå med et forskningsprosjekt hvor vi trenger din hjelp. Prosjektet handler om shopping på internett. Alle som registrerer seg for deltakelse får en kompensasjon; en tilgodelapp på 50 NOK. Kan du hjelpe oss? :-P

Tom A.

15.03.2013 kl.18:38

Hei!

Vil bare si at jeg har lagt ut en link til deg på Bloggcast denne uken. Synes du har en fin blogg, og flere burde få se den :-)

Håper det er i orden!

Huset med det rare i

15.03.2013 kl.22:59

Tom A.: Tusen takk, så hyggelig : ) riktig god helg

-Natalie-

Beate

17.03.2013 kl.21:42

Heisan! Vi holder på med en menings måling om hva blogggere synes om blogging. Alle som svarer på undersøkelsen vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Meld deg på nå!

Gunnhild

18.03.2013 kl.02:40

Hei! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med gule tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogggere og høre mer om hva de tenker om produktet vårt. Alle som er med vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Meld deg på nå og så poster vi det i løpet av dagen!
Heisan! Vi har en helt vilt bra konkurranse du bør delta i! Premien er en flott ferie for 2 personer. Delta nå da, tar bare sånn 2min! :-D

Huset med det rare i

21.03.2013 kl.11:17

Marianne Moe: Det er ikke body, men nattdrakt. Har dilla på barter selv for tiden : )
Nattdrakten er kjøpt på H&M, 129 kr.
-Natalie-

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits