Sun(ny)days.

For ikke så lenge siden skrev jeg et innlegg med tittelen "Those rainy days". Her kommer et om det helt motsatte, med dobbelt betydning; "Sun(ny)days". Solskinnsdager og søndager. Søndag er min favoritt dag i uka, uten tvil! De to siste søndagene har det vært perfekt vær, med blå himmel og sol. Vi har gått turer, kost oss med familie og god mat. Gleder meg til i morgen, håper på perfekt påskevær, så vi kan være ute og kose oss dagen lang. Det er vår i luften og det merkes godt på både smilet og humøret. 

Storebror klar for søndagstur.

Lillebror koser seg i sin gode og varme vognpose. Nå blir det varmere i lufta for hver dag som går, så begge vognposene er byttet ut med helt nye. Mer om det i eget innlegg senere.

Søstra mi, Andrea, stikker innom som regel hver søndag for og gå tur med oss. Kjempe koslig!Mamma's solstråle - du er så herlig og vakker storegutten min! Både utenpå og inni.

Thias og "tate Drea".

Det står en traktor nede i svingen like ved der pappa bor. Mathias kjenner seg igjen hver gang vi går forbi og da skal vi selvfølgelig nede for og se på den. Traktorer er fortsatt favoritten her i huset.

Søndagstur-gjengen med gode varme luer.Lillebror får kos og klem av storebror støtt og stadig. En liten oppdatering på Lukas ; Kolikken er så og si forsvunnet (HURRA). Så det stemmer vel det man sier ang. "3 mnd. grensen". Lukas blir forresten 3 mnd. den 31.mars. Tiden flyger (fortsatt)!

Tante Britt-Julie, som blir en av fadderne til lille Lukas.Her tror jeg en av tantene til M har gitt han en liten suss, med lipgloss på? Nydelige storegutt, klar for lek med pusekatta til "besse" og "besta". Disse herlige bildene er fra søndag for 2 uker siden, de under er fra forrige søndag. Da var jeg og guttaboys på besøk hos "mommo". Da ble det både tur på sparken for første gang, litt aking og trilletur med nye vognposer. Se så stolt storebror!

Verdens beste mamma og verdens besteste to små : )Dere kan vel godt skjønne at jeg elsker slike søndager? Jeg er så takknemmelig for den fine familien jeg har, både nære og fjerne. Det er bare synd vi ikke får sett alle like ofte.

Hvilken dag er din favoritt dag og hvorfor?

FØLG MED FOR EN STOR OG FIN GIVEAWAY SOM PASSER A L L E ! 8 kommentarer

eliine

23.03.2013 kl.17:38

fine bilder! blir glad for en kommentar tilbake :-)

Lady gaga n0rge

23.03.2013 kl.17:43

så fin blogg du har og gjerne ta ein titt innom bloggen min og kommenter gjerne også

GOD PÅSKE

SUBWAYS

23.03.2013 kl.17:57

det så kjempe koselig ut! :-)

ArielC

23.03.2013 kl.18:43

Så fine bilder!

cathrine

24.03.2013 kl.09:37

så like lillebror og storebror er! trodde først det bare var 1.

De kommer til å få mye lek i hverandre!

interiorgirl1

24.03.2013 kl.18:31

koslige bilder,smart og knytte gutten fast i sparken var det også :)

Carolina

29.03.2013 kl.11:05

Ni är ju bara så fina <3 FIna familjen :) Grabbarna e så lika å ändå så olika.. vackra gossar!!

camilla

29.03.2013 kl.14:12

flotte barn og så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits