Stolt som en hane.

Da var det på tide og pakke bort påskepynten for i år. Veldig synd at påska ikke varer lengere! I år fikk jeg forresten verdens fineste og mest sjarmerende påskepynt. En super stolt liten Mathias kom nemmelig hjem med nydelig hjemmelaget påskepynt fra barnehagen på tirsdag. Jeg måtte le, den var så artig! Bare se selv : ) Mammsen ble nok like stolt, om ikke mer, av den fine kreasjonen eldste sønnen hadde laget. Denne gleder jeg meg til og finne frem igjen neste år. Da har den helt sikkert fått selskap av flere lignende kyllinger også? : )

Det er stort fokus på gjenbruk her i hjemmet, så påskepynten ellers er "rusty", slitt og sjarmerende! Gjerne blandet med noe nytt også, som f.eks sort/hvitt påskeegg fra Kremmerhuset.

Påskeliljene fikk fint plass i en gammel, rusten kakeboks som jeg fant på loppemarked i sommer. Jeg har ikke tatt den frem før nå, da jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke den til. Tror nesten jeg må fortsette og bruke den som blomsterpotte/sjuler, da den var kul! Elsker forresten fargen og at den er både rusten og falmer.

Er dere flinke til og se skjønnheten i "stygge" gamle ting? Kall det gjerne sjulte skatter - jeg elsker det! Desto mer rust, jo kulere. Men det er jo smak og behag.

Følg med på bloggen også i kveld, da kåres nemmelig vinnerne av KappAhl giveawayen. Hele 4 gavekort skal gis ut til heldige vinnere! Jeg er så sjalu!11 kommentarer

itsyourway

02.04.2013 kl.17:55

Fin blogg :) Sjekk ut min; www.itsyourway.blogg.no

Pia Susanne

02.04.2013 kl.17:57

Så fine bilder! :)

itt

02.04.2013 kl.18:02

Så flink :)

02.04.2013 kl.18:12

Hallo :) Kan du stille spørsmål til spørsmålsrunden jeg har på bloggen, svarer på video :-) Hilsen future.blogg.no.
Så søtt!

camilla

02.04.2013 kl.19:18

Ingenting er så koselig som hjemmelaget pynt :) ser frem til Herman begynner i barnehage og kan komme hjem med diverse kreative ting :) disse barna er jo så flinke !:)

Marianne Moe

02.04.2013 kl.19:52

Skjønn påskepynt fra eldstemann!

Er litt rart at mammahjertet smelter ved synet av de merkeligste kreasjoner.

Og så er det ikke min som har laget det engang=)

Carolina

02.04.2013 kl.20:57

Hihi!! Såå sött! Älskar när dem får pyssla å göra hemmagjorda saker :D Man skrattar å ler för att det är så charmigt å samtidigt blir man så stolt!

Duktig han e <3

Siv-Inger

02.04.2013 kl.23:30

Ja det er vemodig å pakke det ned igjen... jeg har fler eog flere hjemmelagde ting for hvert år, og da er det gøy å ha tatt vare på det. Viktig å merke med navn og årstall! Det har jeg ikek vært flink nok til. Så av og til er jeg ikke sikker på hvem av ungene som har laget hva, og når de ikke husker det sikkert selv heller... Ingen ting smelter uansett et morshjerte mer enn de små søte hjemmelagde gavene vi får fra våre små og håpefulle! God hverdag! ;-P

Monica's Verden

02.04.2013 kl.23:38

Så skjønt :)

Husker mine også alltid kom hjem med masse forskjellig.

Har noe enda men mye er ødelagt dessverre..

Men det varmer hjertet og få slike gaver fra smårollingene .)

Leah og mamma

03.04.2013 kl.07:49

Ååå, så herlig:) Ingenting er som det barna lager<3

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits