Winner!

Med perfekt påskevær så og si hele påska, famile og tur på hytta, ble årets påske en skikkelig winner. Vi har slappet av og kost oss masse, rett og slett tatt livet helt med ro. Det skulle vært flere slike dager! Mens vi snakker om vinnere, jeg har kåret 4 stk. som får hvert sitt gavekort fra KappAhl. Jeg vet det er flere som har ventet spent på dette. For å se hvem de heldige er, se nederst i dette innlegget.......SPENNENDE! Jeg deler i mellomtiden noen bilder fra hytteturen på Oppdal.Vi møtte kjentfolk på veien. Mamma, meg og Mathias.Perfekt påskevær!

Titt titt. "Kan jeg også få være med på morroa"?

Tante Britt-Julie, som også skal være en av fadderne til Lukas : )

Koser oss med pølse og brød i solveggen.

Alle får Lukas-kos i bøtter og spann : ) Godt med friskluft til lillegutt som sov stort sett hele tiden mens vi var ute. 

Besta er grillsjef ; ) Sjekk den utsikten!

Supermom prøver og slappe av litt og få seg litt brunfarge..DET ble det lite av. Så bleik tror jeg at jeg aldri har vært før! Pappa derimot, er alltid brun. Sjalu.

Hytta til pappa & co på Oppdal. Vakkert.

Mammsen med ny mintgrønn genser fra Sheinside. Elsker fargen! 

Meg og storegutten min. God gutten, verdens besteste Mathias. Nemmelig!

Beste og besta med Lukas : )

Kongen på haugen.Beste er best, ingen protest : )Go' guttene mine.

Som kjent, blir det en del "pikk-pakk" når man reiser rundt med to små. Her gikk det litt fort i svingene.."Se beste, traktooor".

Jeg har X antall bilder, men får desverre ikke delt alle. Jeg har hverken tid eller mulighet, så det får bli med disse. Jeg sliter skikkelig med og velge ut bilder hver gang. Slik er det når man knipser så (altfor) mange bilder.

Tiden er inne for å kåre vinnerne av giveawayen. Over 250 stk. deltok og jeg tror det er rekord her på bloggen. Artig at så mange ville være med : ) Det vil komme flere giveaways, både fra KappAhl og et par-tre andre, så følg med : )

..........de heldige vinnerne er : Monica Karin, Andrea H, Marie Dahl Jenssen og Ikkesupermamma. Gratulerer så mye til dere alle og takk til alle som ville delta. Jeg har sendt dere en mail hvor jeg ber om adr. deres, så jeg får sendt dere gavekortene.

Vant du ikke? Stikk snuten innom i ny og ned, plutselig dukker det opp flere muligheter.

Da sier jeg god natt fra huset med det rare i.

6 kommentarer

Henrikke Beate Gård

02.04.2013 kl.23:46

kjempe koselige bilder :)

iselinilsen

02.04.2013 kl.23:46

GOD NATT SØTAAA

Sigrid

03.04.2013 kl.06:36

Kjempe fin blogg!

- Jeg har linkrunde på bloggen min nå, så bare å melde seg på! :)

Leah og mamma

03.04.2013 kl.07:33

Så nydelig vær dere har hatt, og for et flott sted:) Virker som dere har koset dere masss i påsken.

Trude eller ei

03.04.2013 kl.07:49

Så mang fine bilda :) så ut som en kjempe fin påske ferie. Og ser vorr lik lukas og mathias er ja to skjønne gutter dere har <3 fin blogg :)

sarah

03.04.2013 kl.08:26

Fine bilder!^^

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits