Hide and seek.

Mathias er veldig flink til og snakke og få frem meningene sine. Han er en bestemt gutt! Men, han er like flink til og snakke uten ord også. Han har nemmelig et blikk for en hver situasjon. 

Nå er det tid for gjemsel, det sier dette blikket meg. Litt spørrende og lekent, men entusiastisk. Samtidig også LUR, eller "farskat" som vi så fint sier det på trøndersk.

"Borte"...

"Titt titt"!

"Fang meg om du kan".

"Under bordet får ikke mamma tak i meg", her løper han ofte under når vi leker gjemsel.

Så må man leke litt med de nye bilene sine også. Disse to løper han rundt med dagen lang. Jeg blir så utrolig fasinert av Mathias når han lever i sin egen lille verden, hvor han studerer og kjører rundt med bilene sine. Han er en skikkelig gutte-gutt, det er sikkert og visst! (akkurat som mammaen var, hehe. Jeg var som dere skjønner ei "gutte-jente").Nyeste bil i samlingen - police force. Those eyes, they tell more than a thousand words.

Timeout i leken. Det serveres "pøse med kessju-pp". Det eneste han ville ha, han nekter og spise for tiden. Håper virkelig det bare er en fase. Flere med barn som ikke vil ha mat?Slapper av på samme måte som mamma og pappa, med bena i kryss. Gjerne med litt "vifting" frem og tilbake. 

Verdens vakreste Mathiasen til mammaen sin. Jeg er så utrolig stolt av og glad i deg at det finnes ikke ord. Jeg lærer deg og kjenne på helt nye måter hver dag. Akkurat når jeg tror jeg har sett hele deg, dukker det stadig opp mer. Jeg elsker det. Straks er du 2 år og fortsatt hele familiens storsjarmør. Ikke minst, huset med det rare i's sjef.

Mon tro hva det blir til middag i dag - pølse med brød? : )

Ha en kjempe fin dag,13 kommentarer

elisabethskogstad

03.04.2013 kl.13:32

har gratis-header runde på bloggen nå! stikk innom hvis du ønsker deg en header!

Stine Olaug Eiken

03.04.2013 kl.13:33

herligherlig

iselinilsen

03.04.2013 kl.13:34

ÅÅ DU ER SÅÅ BRA

Henniie

03.04.2013 kl.13:47

Jeg har en gutt som blir 2 år nå i mai. Og han er ALT etende! I barnehagen må de sørge for å rydde oppunder bordet før de slipper han ned, for han kan finne på å spise andres skorper som de har kastet fra seg om de ikke gjør det..

Wilhelm har en traktor og mange småbiler som han er helt gal etter. Dagen er ikke komplett uten. De må lekes med! Og i sengen så er det "Voffen Doffen" som gjelder. Tutten kaster han ut av sengen.

mathildetia

03.04.2013 kl.14:03

for en nydelig gutt du har :)

rebekka heggen <3

03.04.2013 kl.14:10

Kjempefin blogg :)!kommentere tilbake ?

moteinteresssert

03.04.2013 kl.14:34

Herregud for en nydelig unge!: )

Anne Mari

03.04.2013 kl.14:47

Så herlig han er :) Akkurat på samme måte som mine to herlige gutter Ole Anton og Kenneht var på samme alder. :) Og det med sær i matveien.. Welcome to the club, sier jeg bare :)

De vet veldig tidlig hva de vil og hva de ikke vil. Men ikke gi etter for "jeg liker ikke". Forklar han, på en rolig måte, at han MÅ smake, før han kan si om han liker eller ikke, og det er LOV å spytte i en serviett, sånt man har smakt på og ikke liker. Var helsesøster som gav meg det rådet. Så mine sønner spiser det meste , etter noen år med "forsking" :)

Leah og mamma

03.04.2013 kl.19:55

Så skjønn gutt også så flink han er:) Moro å lære seg å kjenne barna ettersom tiden går altså. Merker selv med min datter at jeg lærer nytt av henne hele tiden som hun utvikler seg:)

Mari

03.04.2013 kl.20:04

http://m.klikk.no/foreldre/mat/article659646.ece

Marianne Moe

04.04.2013 kl.10:37

Så herlig innlegg. Kjenner det så godt igjen på min viltre 2- åring her i huset. Alle uttrykkene, overraskelsene og manglende næringsvett. Sukk! Godt vi har pølse og pasta =)

Marianne Moe

04.04.2013 kl.10:39

Så herlig innlegg. Kjenner det så godt igjen på min viltre 2- åring her i huset. Alle uttrykkene, overraskelsene og manglende næringsvett. Sukk! Godt vi har pølse og pasta =)

Aleksa

04.04.2013 kl.16:04

Heisann! Sinnsykt fin blogg. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss leserne seriøst. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like morsomt å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige mailer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får frekke kommentarer fordi da vinner mobberne. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er sykt flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Battery - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en god dag!!!

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits