Supermom tipser : Anti-colic.

Som dere sikkert vet, så har Lukas kolikk. Det har vært helt forferdelige netter og det har nå i det siste vært roligere netter. Det gleder mammahjertet og se at lille gutten min er mye mere avslappet og ikke minst, endelig får den søvnen en liten baby på 3 mnd. bør ha. Vi har prøvd kiropraktor og synes det hjalp litt. Hver dag blir Lukas bedre og jeg håper virkelig han blit kvitt kolikken helt nå. For å hjelpe de små litt på veien, kan jeg anbefale Mam's Anti-Colic flasker. Disse flaskene reduserer luftinntaket med hele 80 %, som er veldig mye. Jeg visste ikke engang at det fantes slike flasker, før jeg kom over MAM baby på facebook. Nå som vi har prøvd denne og er strålende fornøyde (ja, vi merker stor forskjell fra andre flasker), vil jeg gjerne dele dette tipset videre til andre mødre og fedre som har søte små med luftsmerter. Denne flaska kan forresten også steriliseres i microen, så jeg gir den et stort pluss for det også. Så slipper man dette styret med og koke flasker på gammelmåten så ofte. 

Et annet tips er at dersom dere liker MAM's facebook-side, får dere tilsendt en gratis smokk i posten om ønskelig! Det har vi gjort ; )

Ellers så har vi også testet ut de nye smokkene som lyser i mørket. For en genial oppfinnelse! Så her i huset slipper vi nå og irritere oss over smokker som har forsvunnet i mørket når Lukas sier i fra at han vil ha den : ) Disse ble nettopp relansert og er å finne hos bl.a Coop, ICA, Rema1000 og Rimi. Den kan også bestilles på www.mambaby.com , sammen med andre fine produkter til de små. Bl.a Anti-colic flaskene. Med smokkene medfølger også her en steriliserings-eske man kan bruke i microbølgeovnen. 

Til slutt vil jeg også komme med et litt artig tips; Mam Bambino AB, som driver både MAM og Bambino, har en designkonkurranse Colours by You hvor man kan sende inn sine forslag til fargekombinasjoner på Bambino's populære 4-pack spiseskjeer. Konkurransen varer ut mai og hele seks vinnere får sine skjeer lansert i butikk, hvor den med flest stemmer får en dag sammen med designeren Karin Mannerstål i Stockholm. 

Én kommentar

Sofie Fevang

11.04.2013 kl.22:33

har nok ikke helt bruk for det enda, så fint blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits