Sail away.

Drøm dere bort med vakre barneklær fra Memini. Det bruker jeg å gjøre rett som det er og jeg blir aldri lei av de nydelige plaggene. Nyeste innkjøp er sailor suits til gutta. Disse kommer godt med nå i april og mai, det er jo tid for både barnedåp, konfirmasjoner og 17.mai. Det er artig at guttene har like klær, som matcher i slike anledninger. Jeg synes at disse skiller seg ut fra andre matrosdresser, med sin nydelige farge og gammeldagse stil. Jeg liker de ekstra godt fordi kragen kan tas av, dermed kan man benytte klærne også til mere hverdagslig bruk. Så det er absolutt en fin investering.

Jeg har fått lov til å gi mine lesere 20% avslag på sailor-serien til Memini. Gå inn på www.meminishop.com og velg blandt kjole, skjorte, bukse og heldress. Merk at rabattkoden gjelder kun i 1 uke! 

Lukas har heldress i str. 68, litt stor i str, men da har han noe å vokse i. Denne kan også brukes med en enkel hvit body under.

Den fine dressen til Lukas finner dere HER.

Mathias har skjorte og bukse i str. 98, litt stor i bukselengde. Men da kan den brukse ekstra lenge : ) Et tips her er å bruke strikk nederst dersom den er litt stor.

Mamma's storeskatt! Tenk, han blir 2 år om bare 3 uker..

Nydelig gutt med nydelige klær. Skjorte og bukse finner dere HER.

Strike a pose. De norske små flaggene var så spennende.Ut på kjøretur med ny dress. Ups, en liten hindring i veien..?

Har dere sett så fin matrosdress før??

Håper dere blir glade for rabattkoden! : ) En matrosdress er et must i alle små og store barnegarderober og ingen er så fin som denne.

Bare spør dersom dere trenger hjelp med bestilling eller lurer på størrelser o.l.5 kommentarer

Drøm Stort

22.04.2013 kl.02:53

Så utrolig herlig <3

Lekeplassen

22.04.2013 kl.08:48

Takk for tips :)

camilla

22.04.2013 kl.12:56

De var utrolig lekre!:) Memini har generelt kjempe herlige klær med gor kvalitet :)

Huset med det rare i

23.04.2013 kl.02:42

Lekeplassen: Bare hyggelig :)
-Natalie-

29.04.2013 kl.16:30

Så fine bilder av de skjønne guttene dine i Sailor klær fra MeMini :)

Jeg har delt linken på Facebook siden vår!

Hilsen Kristine Vikse

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits