Det lille ekstra.

Som dere sikkert vet, så ble Lukas døpt på søndagen. Når det kommer til det å arrangere selskap, så synes jeg det er kjempe artig med pynting og detaljer. Jeg har også denne gang på forhånd sett for meg hvordan jeg ville det skulle bli. Og bortsett fra en liten (stor) krise med bytting av lokale i siste liten, ble ting som jeg hadde sett for meg. Stolene i lokalet var litt "shabby", så da var www.stoltrekk.no redningen! De leier ut stoltrekk og pyntebådnd som passer fint i all slags anledninger. Trekkene finnes i to versjoner, vi valgte de uten armlene og bånd i fargen "creme". Stoltrekkene er stretchy og former seg etter stolens form uansett hvordan den er oppbygd. Perfekt dersom man har flere ulike stoler eller fargen er "feil". Disse gjør det lille ekstra i et selskap og gir et flott helhetsinntrykk. Samtlige gjester i barnedåpen kommenterte disse og synes de var nydelige. Et pluss til er at når festen er ferdig, pakkes de rett ned og sendes i retur. Man slipper å vaske de, da de blir renset av stoltrekk.no selv. 

Jeg synes dessuten at hele lokalet ble mye lysere pga. disse. Hva synes dere, vakkert, ikke sant? : )

Kunne dere tenkt dere slike? Dere kommer direkte til nettshoppen ved å trykke på bildet under.


Eget innlegg med dåpsdekoren kommer i løpet av kort tid.6 kommentarer

COOLHOLIDAY

01.05.2013 kl.23:41

Wow, så nydelig!

Elisabeth Ingeborg

01.05.2013 kl.23:48

Så fantastisk flotte trekk! Må virkelig tenke på noe sånt ved en anledning ja!

Dyrt?

02.05.2013 kl.00:31

Så ut som en mini brullup, lækkert. Hva kostet det å leie alle stoltrekkenne tilsammens?

Huset med det rare i

02.05.2013 kl.10:53

Elisabeth Ingeborg: Ja, ikke sant? :) Trekkene er på tilbud til 34 kr. per stk nå! :) Så det er en veldig fin pris. Båndene koster 9 kr. per. stk. Sjekk ut www.stoltrekk.no for mere info :)

-Natalie-

Marit

02.05.2013 kl.10:56

Kjempefint! Må virkelig si at du er kreativ. Lurer på hvilket lokale dere leide? det så veldig fint ut.

Huset med det rare i

02.05.2013 kl.11:01

Marit: Heisann! Takk for det, synes det er kjempe artig å "dulle litt" til slike selskap. Vi leide et lokale på Tiller, i et borettslag. Skjetnebrinken Grendahus heter det vel.
-Natalie-

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits