Tips & triks - barnebursdag.

Tips & triks - barnebursdag : BANNER.

I siste liten før bursdagen, fant jeg ut at jeg måtte lage en bursdagsbanner til Mathias. Jeg tok det jeg hadde tilgjengelig, som var "design ark" fra Søstrene Grene, maling, svamp og utskjerte bokstaver fra Panduro. Til oppheng brukte jeg også det jeg hadde liggende, som da ble svart silkebånd og klesklyper. Bare fantasien setter grenser her. 

"In the making". Her har jeg klipt ti like store trekanter og fått trykt på bokstavene. 

Mathias 2 år - 09.05.2013.

Veldig fint og dekorativt, koster lite og ikke minst, ekstra sjarmerende da det er laget selv. Ikke tar det lange tiden heller. Jeg brukte ca 15 minutter kvelden før. Neste gang skal jeg være litt tidligere ute, så banneren også blir i samme stil som resten av teamet, som her var traktor. Ikke nødvendigvis traktormotiv, men i det minste i de samme fargene som resten av festdekoren.  

Hva synes dere - skal jeg fortsette med slike "tips & triks"-innlegg? : )Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits