Sol i Trondheim.

Det er ikke mye tid til overs til blogging når det er så nydelig vær som det er for tiden. Helt siden 17. mai, med unntak av gårsdagen, har solen tittet frem. Det var på tide og så verdt å vente på! Vi har kost oss ute hver dag og ungene sover så godt når kvelden kommer. Det er et godt tegn på innholdsrike og herlige dager, fulle av energi og glede. Under kommer bildedryss av herlige vårdager med løping barbent i gresset, bading, grilling, hopping på trampoline, sykling osv osv. Enjoy.

Bestilte denne fine navnelenken for å ha på barnehagesekken til Mathias. Kan også brukes som vognpynt :) Flinke Mari har laget denne, sjekk ut facebook-siden hennes dersom dere er int. i en slik selv. Hun lager også smokkelenker, vognpynt, nøkkelringer osv. 

Mathias har plukket blomster til mommo som han fant på vei dit.Lukas er blid og fornøyd med smokkelenka si :) Disse er SÅ gode å ha, da smokken ikke faller ned på gulvet. Mammsen her i huset er lei av å lete opp smokker til en hver tid..

Det er godt å se at lillebror og storebror blir mer og mer "kompiser" også. Mathias er så flink med å hjelpe til og inkluderer han i ting allerede. Ikke minst, han passer godt på broren sin. Det varmer i mammahjertet. Jeg har to fantastiske små sønner, som er ulike, men veldig like på mange måter. Ikke rart jeg er stolt! : ) 

Dette er bilder fra to forskjellige dager. Flere innlegg kommer, forhåpentligvis i løpet av kvelden. Har ikke blogget fra hverken 17.mai eller 2 års-dagen til Mathias enda. 

Ha en kjempe fin dag dere! : )4 kommentarer

Annette Ekstrøm.

24.05.2013 kl.13:35

Så fin blogg du har!

Ha en god helg ♥

Ariel Charlotte

26.05.2013 kl.17:01

Kjempefine bilder! (:

Vigdis

27.05.2013 kl.19:37

Så utrolig fine bilder du tar! Hvilket kamera har du?

Skjønne gutter da!

Huset med det rare i

28.05.2013 kl.16:56

Vigdis: takker :) Jeg har Canon EOS 1000D, har brukt macro-linse på disse bildene.
-Natalie-

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits