Lek mer!

Tipser om LEKMER - leketøysbutikken på nettet. De har alt av leker, klær og spill til barna. Ikke minst, så har de gode tilbud! Jeg har satt sammen noen av mine favoritter, de er valgt ut i fra hva storebror ville likt og gode priser. Han er litt av en tøffing, så her går det i traktor, verktøy, pirat-basseng- og telt, sykkel, radiostyrt bil og fotballmål. Sistnevnte er noe vi kommer til å kjøpe i nærmeste fremtid. Mathias har blitt fotballfrelst, akkurat som mamma'n var da hun var lita. Fotballen ligger klar, fotballstrømper og drakt er også i hus. Så da mangler kun et slikt mål og fotballsko. (noe jeg ikke finner noen steder i så liten str). Jeg tror også piratbassenget ville falt i smak, da gutten er ekstremt glad i vann og ganske opptatt av "Jake og sjørøverne". Hadde det ikke vært for at vi har en tråtraktor allerede, hadde vi benyttet oss av tilbudet de har her. Så billig har jeg ikke sett de andre steder nemmelig!

Løpesykkel før 649 kr, nå 399 kr. Radiostyrt bil før 879 kr, nå 599 kr. Puslespill med lyder før 109 kr, nå 69 kr. Fotballsett (med mål, ball og tavle) før 299 kr, nå 199 kr. Lekebasseng med plastsverd før 379 kr, nå 279 kr. Stor traktor med trampepedaler og tilhenger (finnes også i rød) før 1199 kr, nå 579 kr. Verktøysbenk med verktøy før 299 kr, nå 199 kr. Leketelt før 299 kr, nå 199 kr. Søppelbil før 449 kr, nå 349 kr.Dette er stedet hvor du garantert finner noe for alle og enhver. Ta gjerne en titt innom nettbutikken dersom du er på utkikk etter nye leker til barnet ditt eller kanskje en gave til noen andre? De har også veldig mye fint av uteleker og barnesikring.

PSST! Jeg fikk en mail fra Groupon her om dagen, de har en deal hvor man kan kjøpe gavekort verdt 500 kr for 249 kr! Dette kan benyttes på nettopp lekmer.no. Enda mere rabatt, det liker vi!

Ha en kjempe fin dag! Sola skinner her i Tr.heim og på Heimdal for å grille hos pappa & co. HERLIG! : )

Én kommentar

Tara Sofie

01.06.2013 kl.14:09

hørtes ut som en veldig bra butikk, skal virkelig sjekke den ut :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits