Ny favoritt!

Okker-Gokker - en ny favoritt her i huset med det rare i! Okker-Gokker fikk i 2012 nye eiere og drives nå av Ingeborg Griegel, født i Trondheim, oppvokst i Namsos, men som har bodd i København i 13 år. Her møtte hun sin mann, som hun designer og produserer merket sammen med. Så merket er faktisk norsk-dansk (trøndersk)! Kjennemerket til disse nydelige, myke og delikate plaggene er at de har spisse luer, striper, blonder, lommer og lapper. Noe som går igjen i flere av plaggene og gir kolleksjonen en rød tråd - en helhet. Et typisk nordisk design som er laget mtp. at barna skal få røre på seg, gjennom dans, lek, løping og klatring. Dette fikk Mathias testet ut her om dagen, da han plutselig løp fra mamma'n sin for å hoppe og plaske i nærmeste (og eneste) sølepytt. Vi lekte oss på lekeplassen også, så jeg kan bekrefte at klærne lever opp til mottoet sitt.

Plaggene er vakre å se på og fine til både hverdags og fest. Noe som er et stort pluss. Den stripete buksa Mathias har og som Lukas har lik i snekkerbukse, er kjempe myke. Jeg ble positivt overrasket over den myke og gode kvaliteten. Det gjør at det er ekstra behagelig å løpe rundt i. Eller som i dette tilfellet ; å hoppe rundt i sølepytter i. Buksa er naturlig nok ikke vannavstøtende, men gjørmeflekkene kom av etter en runde i vaskemaskina, så de tåler det meste. Kolleksjonene består av 60-70% økologiske plagg. Resten, som ikke er økologisk, er Øko-Tex sertifiserte stoffer/metervarer.
Solhatt - et must på fine trønderdager.En som er godt vandt til å posere fremfor kameraet tro? Mammas lille superstjerne : )

En liten rampegutt som elsker vann og sølepytter.

Alle klærne på bildene er fra Okker-Gokker, bortsett fra skinnjakka Mathias har på seg. Man kan få kjøpt merket hos bl.a www.minlilleskatt.no, www.epleskrinet.no og www.childrenboom.no. Sistnevnte har jeg skrevet om på bloggen før, se innlegget HER dersom det er av interesse.

Vi har forresten gitt vår stemme til Okker-Gokker som er nominert til prisen "bedste bæredygtige børnetøysmærke 2013", vi heier på dere! Hjelp gjerne til ved å gi deres stemme HER.

// Innlegget er på ingen måte sponset eller "kjøpt og betalt", men min egen personlige mening. Rett og slett et godt tips til foreldre der ute som er på utkikk etter barneklær som skiller seg ut både i utseende og kvalitet. //9 kommentarer

mathildetia

28.05.2013 kl.09:08

Wow!! For en gutt du har :))

Annette Ekstrøm.

28.05.2013 kl.17:12

♥ ♥ ♥

Sofiefashion

28.05.2013 kl.17:29

Så utrolig søt.:)

Elsker bloggen din, og måten du skriver innleggene dine. Stå på, aldri stopp.:)

Jeg hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake fra akkurat deg:)

M a l i n

28.05.2013 kl.17:49

Liten av noen modeller du har, kjempe søte er de også. Nydelige klær!!!

elisajosefine

28.05.2013 kl.17:52

Det var veldig fiine bilder! Og fine klær! :)

iselin eriksen

28.05.2013 kl.18:30

så fine bilder!:D

Sandra

28.05.2013 kl.19:15

Takk for tips, jeg måtte kjøpe den rosa jumpsuiten til dattera mi! Gleder meg til den dukker opp i posten:) nydelige bilder av guttene dine forresten.

Marianne Moe

29.05.2013 kl.19:31

Fint innlegg!

Vi <3 Okker- Gokker her i huset =)

Tara Sofie

29.05.2013 kl.20:04

Så utrolig fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits