Badenymfe!Snakk om badenymfe! Storebror fikk seg et par armringer da vi var i Pirbadet sist - vips så var han høyt og lavt, også i vannet. Han hopper/stuper alene fra både stupebrettet og i de mindre bassengene. Han stor-koser seg og trives som fisken i vannet. Vi fikk flere kommentarer på hvor flink og "uredd" han var mtp. vannet, samt sp.mål om alder. Både mammsen og pappsen var med storegullet oppe i sklia flere ganger, den er laaang og det går ikke akkurat tregt. Mamma'n var mer bekymret enn badenymfen selv. Det var såppass stas at vi så vidt fikk i han lunsj ;"bade mere mamma". Han var heller ikke så villig til å bli med hjem etter drøye 3 timer. Vi har tidligere brukt å være i Husebybadet hver fredag, men dro til Pirbadet denne søndagen. Det er ganske stor forskjell i prisen, men også stor forskjell på "leke-mulighetene" og flere ulike bassenger. Mathias likte seg bedre i Pirbadet, da han kunne "ferdes litt på egen hånd" (selvfølgelig under oppsyn hele tiden) i bassengene som var lave og tilegnet våre små. Hopp og sprett og tjo og hei...gjett om det var to små som sov godt da de la seg for natta? Vi har veldig lyst til å dra dit i morgen igjen - det er bare synd at det blir så dyrt for en liten familie på fire, så Pirbadet vil ikke alltid bli førstevalget. Dessverre.

Er det flere som har små badenymfer som elsker vann? Jeg er helt sjokkert, trodde ikke toåringer var så uredd vann..Her er vann i alle varianter elsket - badevann, sølepytter, drikkevann og regn. Til og med vannet i vaskemaskina er fascinerende! Jeg tror både storebror og lillebror ville likt seg èn uke eller to i syden. Kremt, det ville nok mamma'n og pappa'n likt også! Satser på at lottorekka sitter neste lørdag, da blir det tur : )5 kommentarer

Hild Frøya

16.06.2013 kl.17:04

Så herlige Bilder. Vi har store planer om å dra til sommarland i Bø i år. Tror det blir stas for barna, og vann er jo alltid en vinner mtp lek.

16.06.2013 kl.22:43

Anbefaler babysvøm kurs i pirbadet, vi er på vårt 4 kurs med lillemann, og stortrives, koster 2000 for 10 ganger, så blir mye biligere enn å bare dra dit å betale for hele fam. koser oss litt i barnebassenget både før og etter kurset ;)

Huset med det rare i

16.06.2013 kl.23:00

Anonym: Takk for tipset, men det hjelper jo ikke når poenget er at hele familien skal kose seg sammen? Det blir godt over 400 kr bare i inngang, i tillegg kommer parkering, bensin og evt. mat og drikke. Natalie.

16.06.2013 kl.23:27

når man betale 400 i inngang blir d jo 2000 for 5 ganger, mens vi går 10 ganger, koser oss hele familien, mor,far og søsken. Har gått kurset tidligere, så gjør mest ting størstemann liker. Å er jo der vi får alle leke med alle de flotte lekene :) passer oss helt supert! men enig om at det blir dyrt med bensin,parkering og bom.

Huset med det rare i

17.06.2013 kl.01:38

Anonym: Trodde det var kun mor(eller far) og baby som var beregnet på denne prisen. Men om hele familien er inkl. i en slik "babysvømming-pakke", så lønner det seg jo :) Hvilke dager er det og tidspunkt? Må jo passe for alle også. Takker uansett for tipset! Natalie.

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits