Treningsmotivasjon!

Supermamma tipser - treningsmotivasjon.

Det har gått 6 måneder siden fødsel nummer to og det er på full tide med litt trening i hverdagen. Jeg har på en måte bare utsatt det gang på gang. Det å ha en kolikk-baby har vært slitsomt til tider og "tiden for seg selv" har naturligvis blitt nedprioritert. Men nå som det har gitt seg, så er det ingen unskyldning lengere. Jeg har (snart) gått ned all fødselsvekten, som var på hele 30 kilo. Disse har rast av av seg selv, så målet med trening er ikke å gå ned i vekt, men å stramme opp litt og få ekstra enegri. For å komme igang, for å pushe meg selv litt, så har vi fått et nytt familiemedlem, nemmelig Beemo Sport kompi-vogn kjøpt hos Jollyroom. Denne i seg selv er jo den beste treningsmotivasjonen! Den er designet for den aktive familien, tåler en støyt og perfekt til løpeturer (også godt egnet til shopping og ferie). Jeg har allerede testet den ut med Lukas som passasjer og trenings-buddy - jeg elsker den! Vil derfor veldig gjerne tipse om at denne er på salg hos Jollyroom nå, til kun 1795 kr! (førpris 2995 kr). Dvs. 40% avslag. 

En helt annen treningsmotivasjon kan være nye joggesko? Jeg vurderer å gå til innkjøp av enten et par freshe Asics eller Nike sko. Men jeg trenger litt hjelp fra dere med hvilket par jeg skal velge?? Jeg har satt sammen mine favoritter under her.

Hvilke ville du valgt? Synes de øverste var kule, men kanskje litt "barnslige" til meg? Jeg er trossalt i slutten av 20-årene og ingen ungdom lengere (hehe).

Hva motiverer dere til å komme i gang med treningen?5 kommentarer

Siri elizabeth

10.07.2013 kl.21:41

Jeg ville definitivt valgt asics! Nike har kanskje det kuleste designet men asics er absolutt best på foten. Jeg har begge dele. Begge par er "tilpasset" min fot. Og asics er det paret som gir best støtte. Nike skoene mine trur jeg kommer til å støve ned.. Jeg har lest at flere sverger til asics når d kommer til comfort! :))
Her er en god oversikt til forskjellig bruk :)

http://fotballfrue.no/2013/05/24/mine-treningssko/

Helga

11.07.2013 kl.20:41

Asics! :) de øverst til venstre er bare sååå fine, og jeg er er over 30

Nike free run har litt for lite demping har jeg erfart. :)

Tonje

16.07.2013 kl.23:31

kulest er en ting...men best er nok Asics! har testet forskjellige treningsko i 12år. Å lagt min elsk på Asics.

Mye bedre demping enn Nike sine sko. Så jeg anbefaler selvsagt de :)

Huset med det rare i

16.07.2013 kl.23:43

Tonje: Heller mer mot Asics ja. Takk for tips :)
Natalie.

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits