Plask!

Ingen trøndersommer uten barnevaderen! Er det noe som er ustabilt, så er det nemmelig trønderværet. Man vet aldri hva neste dag bringer - solskinn med blå himmel, overskyet, grått og kaldt vær og ikke minst de dagene det bøtter ned. Disse dagene byr også på ekstra store sølepytter. Noe storebror er overbegeistret for, da han elsker alt som har med vann å gjøre. Det er nettopp derfor vi er stolte eiere av barnevaderen. Både lillebror, storebror og mammsen har en hver og vi kunne ikke vært foruten. Disse er ikke bare beregnet til en slags bruk, men mange mange flere. Barnevaderens hovedoppgave er å holde liten og stor tørre, uansett vær. De er derfor lure å ha også på dager hvor det er fint vær, det finnes jo alltid vannlek et eller annet sted. Som f.eks oppdagelsesferd i fjæra, ved vannet eller fisking både på land og på sjøen. På dager hvor det er litt kjøligere, er disse artige å ha i en spontan vannkrig. Vi hadde mange mange dager med regn som kom og gikk, sola dukket opp i få minutter, så forsvant den igjen. Det var da veldig fuktig i gresset og gjett hva - barnevaderen er også gull verdt i vått gress! Det setter ikke en demper på leken, barna holder seg tørre lenge og slipper derfor å bytte fra vått tøy til tørt tøy, som ofte skjer på slike dager. Mathias er veldig fornøyd med sin, det ser man godt på smilet rundt munnen hans hver gang han hører regndråpene på ruta. Da sier han nemmelig "ut å hoppe i søledammen mamma"? Noe vi selvfølgelig gjør. Vil gjerne dele noen bilder med dere hvor dere ser barnevaderen i bruk, både på solskinnsdager og regnfulle dager.

Til og med lillebror har en, den kalles krabbevaderen og finnes i str. 6-9 mnd. og 12-16 mnd. Støvler selges også, disse selges bl.a hos Rusle AS som holder til på Heimdal.Som dere sikkert skjønner, så er vi super fornøyde med våre vadere, så jeg anbefaler disse på det sterkeste. Jeg mener at en slik burde vært på top lista til barnehagestart! Ingenting er bedre enn tørre, fornøyde barn etter en lang dag med lek. Sjekk ut http://barnevaderen.no/ for mere info. En nettbutikk som selger barnevadere med tilbehør er bl.a Nikknakk. For dere som er interesserte i vadere til voksne, så blir disse å få kjøpt hos LudoStore. 

PSST. Flere har etterlyst bilde også av mammsen i sin (voksen)vader, det skal jeg fikse etterhvert! :)

 

4 kommentarer

Trine

09.08.2013 kl.13:19

Så herlige bilda !! Nydelige gutta dokker har :) Vi har selvfølgelig vadera te ungan, å dæm e alltid tørr :) Virkelig verdt pengan!

Camilla

09.08.2013 kl.13:44

Kjempeflotte bildet! Virker som om det der er midt i blinken ja. Bra tips! Sånn skal lillepia her også få når hun starter i barnehagen :)

Inger Lise - TiddyMin

09.08.2013 kl.20:04

Så mange flotte bilder, og så kjekke vaderene ser ut. Trenger nok ikke i år, men kanskje noe å sjekke ut når utstyret frøkna har blir for smått. :-) God helt!

Hedda Egerdahl

12.08.2013 kl.15:44

så skjønne bilder!

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits