Vinn gavekort fra KappAhl, verdi 2700kr!

Da er det endelig klart for Kappahl-giveawayen! Denne gangen har jeg valgt å la konkurransen gå via Instagram, så har du ikke ordnet deg konto enda, så er det en god mulighet til å gjøre det nå :)

Vil du være med, så heng på. Del bildet under på Instagram, med #welovekappahl @husetmeddetrarei. Skriv mail-adr deres som kommentar i posten jeg har lagt ut selv på min Instagram. Jeg kårer 3 heldige vinnere innen minimum en uke / når jeg har rundet 1000 følgere <--- så gjerne følg meg! For dere som har lukket profil, anbefaler jeg å åpne den, så jeg får tatt med alle i beregningen. That's it - lykke til.  :) PSST! FOR Å GJØRE KONKURRANSEN EKSTRA SPENNENDE, VELGER JEG Å GI GAVEKORTET PÅ 500 KR. TIL DEN MED FLEST LIKES PÅ INNLEGGET DE DELER PÅ INSTAGRAM.

Mens dere venter på kåring av vinnerne, kan dere få litt inspirasjon med antrekk fra KappAhl. Jeg har samlet sammen en del antrekk hvor gutta har på seg klær fra KappAhl, det ble ikke få antrekk, for vi elsker jo KappAhl! Det er vår store favoritt blandt de store butikk-kjedene. Ta gjerne en titt i nettbutikken her, for å se høstens nyheter til både dame, herre, barn og baby.

Dongribukse (Newbie), tøff genser og jakke - alt fra KappAhl.

Hele antrekket er fra KappAhl.

Herlige, myke jogge/koseklær, også fra KappAhl. Perfekt til barnehagen!

Lillebror's fine genser i strikk (Newbie), KappAhl. Marineblått er en av favoritt fargene her forresten.

Kul solskjerm, enkel tanktop og tøff bukse, alt fra KappAhl.

Tøff liten rockstar, deler sjokoladen sin på lekeplassen.

Fine KappAhl-gutten! :) Det enkle er ofte det beste, en tøff bukse vises bedre med en enkel overdel.

Lukas ønsker seg bart, med body fra Newbie-kolleksjonen. Mathias i en annen enkel overdel, som gjør at det ser "rent og pent" ut.

Lue, joggebukse (Newbie) og tøff armystyle jakke med det amerikansk flagget på innsiden og mosegrønn utenpå. En perfekt farge til høsten. 

Genser (Newbie) by KappAhl, joggebukse og jakke er også fra KappAhl.

Jakke fra KappAhl.Vest og dongrishorts fra KappAhl.
Jeg kan ikke få skryte nok av Newbie-kolleksjonen til KappAhl, de har så mange fine og delikate plagg til de minste og litt tøffere til de største. Noe som passer perfekt her i huset med det rare i, da lillebror er søt og storebror er tøff :)

Håper du vil bli med på konkurransen, enten du ønsker å vinne et gavekort til deg selv, en venn, kjæresten, naboen eller barna. KappAhl har noe for alle og en hver.

LYKKE TIL :)

 

VINNERNE ER KÅRET, GRATULERER SÅ MYE TIL 3 HELDIGE INSTAGRAMMERE : 

3 kommentarer

Hilde

12.09.2013 kl.10:47

Hilde.Granlund@student.hint.no

Trine Nilsen

16.09.2013 kl.10:41

Utrolig fin blogg! Håper du kan ta en tur innom bloggen min, hadde satt kjempe stor pris på det :D <3

Camilla

18.09.2013 kl.15:18

Så utrolig bra konkurranse! 👍 Håper på vinnerlykke 😉

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits