I vinduskarmen.

I vinduskarmen akkurat nå, står en tøff lysestake og en (skummel?) hodeskalle sparebøsse. Ved siden av står min favoritt pynt, èn av storebrors mange fine tegninger, innrammet i en enkel trefarget ramme. Stilen her hjemme kan med andre ord beskrives som "tøff" og "nordisk". 

Er det noen som kjenner igjen lampa..?? Jeg kan huske at vi hadde en slik da jeg var lita. Sånn ca sent på 80-tallet engang. Akkurat denne fant jeg på mini-loppemarked her på Kattem for et par lørdager siden. Mannen stod på avstand, fikk øyekontakt med meg mens han så hvordan jeg stod og så undrende på denne. Han ristet bestemt på hodet, mens jeg smilte lurt tilbake. "Bare vent og se, denne blir SÅ kul hjemme". Og som forventet, så skiftet han mening da den kom på plass i kosekroken. Den var så verdt 50-lappen! Messing, kobber og gull er jo på full vei tilbake i interiør-verden igjen. Noe jeg trodde aldri kom til å skje. Men da i moderate mengder. Heldigvis.

Verdens fineste personlige smykke, håndlaget av denne flinke damen.

Favoritt pute fra Ikea.

Lille Petter Edderkopp.Jeg har forresten byttet ut noen slitte, hakkete, gamle tallerkener med nye trendy i svart og hvit. Trestubben er mitt eget lille prosjekt jeg hadde tidligere i sommer, som nå står i kosekroken som mini-bord/krakk.

Synes dere jeg bør skrive flere interiør-poster fremover? Hva vil dere se mer av isåfall? :)2 kommentarer

Marianne Moe

21.09.2013 kl.07:49

Ja til mer interiør!

Jeg syntes gjenbruk og DYI prosjekter er veldig spennende=)

Superfin vinduskarm- husker vi hadde lik messinglampen når vi var små.

Den var rimelig utdatert på 80- tallet, men nå er den jo helt rå!
Så stilig dere har det! :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits