Voks med høsten.

Voks med GRO. GRO - oversatt fra dansk, som betyr å vokse. Anette Nordhagen er den danske designeren bak dette barneklesmerket. Det var nok nøye gjennomtenkt da GRO ble til, nettopp fordi klærne skulle vokse med barna. De designer klær som er i konstant vekst hver eneste dag. Plaggene er myke og består av materialer som økologisk bomull, finvevd kord og kashjmir. Tre av disse nydelige, tøffe høstplaggene dukket opp i postkassa vår for et par dager siden.

Mitt første møte med dette fantastiske merket, var på nettet hvor jeg søkte opp barneklær/høstinspirasjon. Jeg fikk klump i halsen, så nydelige var de. Dette var noe guttene mine så absolutt måtte ha i høstgarderoben sin. Ikke nok med min store forelskelse online, men da de dukket opp i postkassen, ble jeg enda mer betatt! Så myke, med rene snitt og enkle, men betydningsfulle detaljer. Èn detalj jeg synes er veldig fin, er den lille skinn-logoen på disse klærne. GRO har allerede vokst seg en stor plass inn i mammahjertet mitt og er noe vi kommer til å fortsette å kjøpe mer av. Høyt oppe på ønskelista er bl.a DENNE tøffe joggegenseren til storebror, perfekt til barnehagen.

Myke, gode cord-klær, GRO Company fra Min Lille Skatt, sixpence CTH Mini og Zara Kids, boots og sko fra Zara og H&M.

Jeg elsker at guttene kan matche hverandre. Det at lillebror er så liten (baby str) og storebror har blitt "stor gutt" (str 98) gjør det vanskelig for å finne klær som passer til hverandre. Heldigvis finnes det barneklesmerker som har tenkt på dette. GRO er et av de. Disse, samt andre favoritt-merker som Okker-Gokker og Kids on The Moon kjøpt fås kjøpt hos Min Lille Skatt

 
Eksempel til styling av GRO's nydelige cord-serie. Jeg har gått for andre "typiske" høst farger, men jeg ville bryte med noe. Så da ble det med en tvist av gult til storebrors antrekk. Noe jeg synes ble kjempe kult! Vi tok turen til åkeren i går og sannelig fikk jeg knipset noen bilder av guttaboys med de nye klærne på. Kos dere med herlige høst bilder av to brødre som viser søskenkjærlighet :)Strikk - et must have tilbehør til høsten. Disse har oldemor til Mathias og Lukas strikket (i fjor vel og merke, men da var de alt for store). De ble perfekte sammen med resten av antrekket.

Mange herlige bilder av guttaboys i fine klær, ingen tvil om det!  For dere som liker klærne og er nysgjerrige på GRO Company, ber jeg om å følge med på bloggen i løpet av neste uke :)

Hva synes dere om GRO, er det flere enn meg som har falt for dette merket?9 kommentarer

Ingrid

24.09.2013 kl.03:27

Ååå, for noen herlige klær! :D

Veronika Roth

24.09.2013 kl.11:21

Utrolig nydelige klær! Og fantastiske bilder! Av herlige unger!:):):)

ariel

24.09.2013 kl.13:24

Kjempefine bilder! :)

Amalie

24.09.2013 kl.16:42

Aww! Så søtt! :) elsket luen med ører, den var supersøt! :)

piew

24.09.2013 kl.17:27

så sykt fine bilder, elsker at du kler barna dine i såå fine klær! du er kjempe flink til å ta bilder!!

Siri Nilsen

24.09.2013 kl.20:34

Jeg har GRO dilla, er så heldig at min gutt kan bruke isoli genser (grå) og isoli chinos i samme farge, ikke for å glemme den herlige twill bag chinosen, den kommer ikke til sin rett på bildet inne hos minlilleskatt. Den er smekker lekker og min gull gutt kommer til å bli knall fin i den nå i høst (ligger i ''vokse inn i skuffa'' enda, men med ett belte så skal alt være mulig). Skjønner godt at du har falt for GRO, dog er jeg ikke såå glad i cord, men GRO er GRO. Lekkert uansett :-D

Ulla

24.09.2013 kl.20:40

Så søte brødre!:)) Skjønner godt du liker å kle de i tøffe klær:) Gro har kjempefine antrekk for gutter:)

25.09.2013 kl.14:19

NYYYDELIG <3

Siri Nilsen

29.09.2013 kl.17:09

Måå innrømme at jeg nå har klikka frem Gro i kord som avbildet her i handlekurven, og nå er de på tur hjem ;-) Tror 2 åringen blir super kul i disse :-)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits