24 hours shopping spree + GIVEAWAY!

Miinto.no er Norges ledende netthandel innen online fashion og representerer over 400 butikker online - alle samlet på et sted! De selger alt innenfor moteklær, herreklær, dameklær og barneklær med tilbehør. Når man handler på Miinto.no, går ordren direkte til din favoritt butikk, som sender deg varen direkte med 14 dagers angrerett. Det er til og med fri frakt (!) og varene dukker opp mellom 1-5 virkedager.

Mandag 14.oktober klokken 12.00 er det igjen klart for en av årets største shoppingbegivenheter - hvor Miinto.no i samarbeid med Norges ledende motebutikker tilbyr 20% på alle varer du kan finne på Miinto.no!

Ta del i en av årests største shoppingbegivenheter og meld deg på for å motta rabattkoden først!

Registrer deg med e-mail adresse her (det er selvfølgelig helt gratis) : http://www.24hourshoppingspree.no/Jeg har forresten fått lov til å gi bort et gavekort på Miinto.no med verdi 300kr i denne sammenhengen! Dere kan delta på to forskjellige måter, enten via bloggen, eller på Instagram.

Dere må først registrere dere på http://www.24hourshoppingspree.no/ 

Dersom du velger å dele via bloggen, så deler du dette innlegget videre ved å trykke på "liker/del" knappen (Facebook) under her. Legg gjerne igjen en liten kommentar som sier at du deltar.

Dersom du velger å delta på Instagram, reposter du bildet under med #miintogavekort @husetmeddetrarei. Her trenger du ikke å kommentere engang!
 Her er forresten noen av våre favoritter på Miinto akkurat nå :Mini Rodini - Memini - Hunter - Angulus

Ønsker alle en god shopping og lykke til til dere som prøver lykken i giveawayen! :)

GRATULERER SÅ MYE TIL @stolttobarnsmor SOM VINNER AV GAVEKORTET!

4 kommentarer

Sofiefashion

05.10.2013 kl.10:08

Hei!

Hvis du er interessert så har jeg linkerunde, bare å melde seg på.

Du må gå lengre ned på bloggen min for å finne det.

Kanskje din blogg blir linket?:)

Klem klem;)

MK

05.10.2013 kl.11:25

Jeg har delt og er med! Fant faktisk parkasen jeg har drevet å spart til og den var billigere!! Så kanskje jeg er heldig her og får råd til dn tidligere, slik at jg slipper å fryse nå som høst/vinterjakkene mine er for små=)

Linn

08.10.2013 kl.23:37

Deltar!! :)

camilla

09.10.2013 kl.20:30

Jeg er veldig gjerne med og har delt på instagram :) helt forelsket meg i gro company sine klær! i mine øyne var de virkelig noe eget i forhold til mange andre klær :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits