Fashionmom.

Det er godt å være tilbake hvor jeg var før sv.skapet(ene) - da kroppsmessig og følelsesmessig. Jeg er meg selv igjen, men i forbedret utgave. Når man på to tette sv.skap først går opp 30 kilo, så ned 30 kilo - så opp 30 kilo, og nå igjen ned på så kort tid..så gjør det noe med kroppen. Ikke bare mtp. vektøking- og nedgang, men sv.skapene i seg selv forandrer kroppen. Jeg har fått hofter, noe jeg ikke hadde før, men jeg liker det! Jeg føler meg mer kvinnelig. Jeg føler meg mer voksen. Og jeg er fornøyd med meg selv og den personen jeg er. Det å få barn forandrer mye, både på utsiden og innsiden, positivt ment. Jeg snakker for meg selv og min mening nå, men når jeg ser tilbake på meg selv oppgjennom 29 år, så har jeg aldri følt meg bedre! Fordi om det til tider kan være litt slitsomt å være småbarnsmor og jeg nesten aldri har tid til å ordne meg om morgenen, så er jeg fornøyd med meg selv og tilværelsen min. HIGH FIVE for oss som nærmer oss 30-åra ;) Jeg snakket med mamma'n min om nettopp dette her om dagen. Og ikke overraskende, så sa hun plutselig "du er 29 år nå Natalie - 29 år..." mens hun så undrende ut i lufta og fortsatte : "det var den beste tiden i livet mitt". Jeg kan ikke være mer enig med mamma'n min, det er nå livet starter. Det er nå jeg er gira på å oppleve ting, se hva verden har å tilby av "sjulte skatter", oppleve forskjellige kulturer og se vakre steder, sammen med guttene mine og mannen min. Vel, ikke alt det akkurat NÅ. Men, reisen begynner nå
Siden sist jeg hadde et eget innlegg om "bare meg selv", så har jeg også som dere ser blitt veldig blond. Jeg følte det var på tide med en forandring og noe nytt. Ikke minst, det var godt å få freshet seg opp litt. Er det noe alle mammaer fortjener (som de gjør alt for sjeldent), så er det å skjemme seg bort litt! Ta en tur til frisøren, dra på spa, bestill en massasje-time, slapp av og nyt en dag med stillhet og ro, go nuts med en egen shopping-dag hvor du kjøper nye ting kun til deg selv. Eller hva med en tur ut på byen med jentene? Fordi du fortjener det! Nemlig.

Kveldens "dønn ærlig" med mamma'n i huset med det rare i. "Dønn ærlig" - det likte jeg. Slike innlegg vil det komme flere av i fremtiden!

I mellomtiden kan dere som vil følge med litt nærmere på hverdagen vår, følge oss på Instagram (hvor også disse outfit-bildene er hentet fra). Titt innom husetmeddetrare i og ta en nærmere titt på bl.a #fashionmom #feelgoodmom #hverdag #familie #brødre #småbarnsliv #kaos og #kjærlighet.6 kommentarer

Karianne

07.10.2013 kl.08:30

Heeeeeelt sant. Jeg kjenner meg så igjen og er så enig. Hurra for 30 åra (håper jeg) hihi

Veronika Roth

07.10.2013 kl.11:17

Den hårfrisyren øverst var utrolig kul!

Drea K.

07.10.2013 kl.11:51

Du er jo utrolig flott da, Natalie! Superpen, og du kler det platinablonde håret veldig godt! Blir bare stylish, og ikke sånn? babete in a bad way. Haha! :)

Huset med det rare i

08.10.2013 kl.00:31

Drea K.: Hehe - så godt å høre. Var nemlig det jeg var redd for, at det skulle bli for "babe". Noe jeg må innse at jeg hverken er (kremt lengre) eller vil være! :)

Når det er sagt, så må jeg få si at ingen kler å være redhead så godt som deg! Skulle ønske jeg kledde det.

Nattaklem fra Natalie :)

Huset med det rare i

08.10.2013 kl.00:32

Veronika Roth: Synes den var mega tøff selv! Kreds til den flinke lillesøstra mi som har laget den :)

Natalie.

wa2wo.blogg.no

21.10.2013 kl.23:12

Jeg skjønner godt at det gjør mye forandringer med kroppen, og det er godt å se at du setter pris på kroppen du har, og ser det positive! Det er virkelig rette innstilling og det som til syvende og sist gjør et menneske tiltrekkende eller ikke ( etter min mening). Utseendet er bare et veldig stort pluss:D Hehe, mamma sier også til meg at livet starter rundt 30 årene og jeg tror på henne! Du var veldig fresh med det lyse håret forresten, spesielt når du kjører på med litt farge på leppene!:)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits