Firefox.

Hallo i natten - her kommer det nok et blogginnlegg. Ikke værst, et i går og et i dag. Her kommer en oppdatering på hvordan helga vår har vært, med fokus på fredag. På fredager er det "tante-dag" og denne fredagen ble den beste på lenge. Det kan iallefall Mathias skrive under på. Vi dro ganske tidlig til byen og første stopp (etter at tante "bare måtte" innom den nyåpnede Starbucks) var brannstasjonen. Jeg hadde nemlig lovet en ivrig liten bil/motor-elsker at vi kunne dra og se på brannbilene. Jeg vet hvor godt Mathias liker bl.a brannbiler (som har kapret førsteplassen fremfor traktorer atm), så det var viktig for meg å la han utforske brannstasjonen litt nærmere. En super ivrig mamma trillet søskenvogna inn på Trøndelag brann- og redningstjeneste og spurte fint om storebror fikk lov til å se på brannbilene. Brannbilen var på utrykning, men en snill brannmann tok med Mathias inn i en litt mindre brannbil. "Mamma bli med", sa en litt sjenert stemme. Det var rart å se en så "uredd" og utadvendt Mathias faktisk være litt sjenert også. Han ble etter hvert litt varmere i trøya og fikk seg kjapt en god kompis ved sin side. Han fikk til og med prøve hjelmen til den snille brannmannen! Plutselig returnerte utrykningsbilen og Mathias måpte mens han vinket ivrig til fem blide brannmenn som kom ut av den største brannbilen mammsen noensinne har sett. Den var litt skummel når vi gikk for å utforske den nærmere, men han kunne stolt fortelle brannmennene at "den store var en Volvo", mens "den lille var Mercedes". Brannmennene var veldig imponert av tassen på bare 2 år som kunne fortelle dette ved et kjapt øyekast bort på bilene. Vi takket tilslutt for oss og for at vi fikk komme, så ble vi fulgt ut av de snille brannmennene, som hadde et siste sp.mål til Mathias ; "Hvilken bil kommer kjørende der da Mathias"? "VolksWagen", sa han bestemt og vinket fornøyd avgårde. Tro det eller ei, Mathias har siden han ble 2 år, kunnet nesten alle bilmerkerne Dukker det opp en bil av ukjent merke, så spør han oss hvilken bil det er, så sitter det på lur oppi hodet hans til neste gang en slik kjører forbi. Snakk om klisterhjerne. Vi får se hvor lenge denne interessen varer, flink er han utvilsomt! :)

Mathias på fredagsmorgen, klar for nye eventyr og revestreker i "firefox" joggedressen sin.

En liten tass som begynner å bli ganske så langhåret..

..og stor gutt! 

"Jaha - og her sitter jeg fordi"..?For anledning brannstasjon-besøket hadde Mathias på seg denne super kule reve-dressen fra Mini Rodini, kjøpt hos Miinto.no. Direkte link til Mini Rodini klær HER. Reven sier "kjøp meg"!

Brannmannen satte på blålys, men de fikk han jo ikke sett, da han satt inni bilen selv. 2 sekunder etterpå duket den store brannbilen opp og lyste opp hele garasjen. 

Lillebror fikk også hilse på :)Mammsen og "badass" gutta på bytur.Neste stopp var en av byens kinarestauranter for lunsj med søstra mi, noe som alltid er så koslig. Deretter dro vi til Sirkus Shopping som feiret sin 1 års-dag. Tante skulle overraske guttene med mini-konsert. Igjen ble Mathias kjempe glad og veldig overrasket da han så at "Åh åh åh - 2 dråper vann" stod på scenen og sang. Mathias har nemlig sett Marcus og Martinus på tv'n da de vant MGP junior. Disse to guttene er så flinke og store idoler for mange. Jeg fikk knipset et par fine bilder av gutta i action, til tross for den kjempe store folkemengden.

In the spotlight. Dere ser jo hvem den store stjerna er? ;)En helt fantastisk dag ble avsluttet i lekeland, hvor gutta koste seg sammen med tante Andrea, mens mammsen fikk en liten time alene med shopping! Det var godt, ikke ofte jeg er helt alene og får tid til å se nøye på de tingene jeg er på utkikk etter. Og shopping ble det, bl.a nye vinterdresser til guttaboys, ny jakke til Mathias og litt småtteri som luer, votter og matchende Newbie gensre. Ting de trenger til høsten og vinteren. Jeg skal vise høstnyheter i eget innlegg litt senere, så følg med.

Wow, skal si dette ble et langt og innholdsrikt innlegg fra en fantastisk dag sammen med lillesøstra mi og guttene mine. Håper dere setter pris på slike og liker å lese de. Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker bilder og liker å dele de, som dere ser.

Takk for at akkurat DU stikker innom og vil følge med på hverdagen vår : )3 kommentarer

08.10.2013 kl.22:38

Jeg ELSKER bloggen din! <33 skal prøve å bli en fast leser for Du. Er. Flink!

09.10.2013 kl.00:21

Jeg savner at du skriver om deg og steini jeg.. Dere er jo så fine sammen!

Cathrine

11.10.2013 kl.13:56

Stilig!

Kom over denne siden som kanskje er midt i blinken :)

http://www.barerips.no/products/camelbak-04traktor

Med tanke på traktor interessen til Mathias :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits