Høst+barnevader=sant! (GIVEAWAY)

Høsten er her for fullt og vi har selvfølgelig barnevaderen hengende klar. Enten om det bøtter ned med regn, er oppholds eller strålende vær - barnevaderen er en sikker vinner uansett. Vi har testet ut disse i alle årstidene og høsten er den store favoritten å bruke den på. Vi har sverget til barnevaderen helt siden Mathias begynte å gå - vi er så fornøyde at etter hvert som gutta vokser og trenger nytt regntøy, så blir det nye barnevadere gang på gang. Uten den hadde vi hatt kliss våte og suttrete barn! Det er så godt å kunne si; "DER er en stor sølepytt Mathias, stup uti" i stedet for "hold deg unna sølepytten, da blir du våt og kald". Støvlene er nemlig sveiset på, så det holder vannet ute. Nå som det er kaldere ute, har vi også tatt i bruk filtsokkene som holder kalde små føtter varme. Barnevadere og tilhørende utstyr finner dere HERNå kan du vinne en valgfri barnevader her på bloggen! Som bildet sier "Lik - Del - Kommenter".

For å delta via bloggen må dere like Barnevaderen på Facebook HER - dele dette blogg-innlegget på Facebook - kommenter hvilken farge du ønsker deg i dette blogg-innlegget.

For å delta via Instagram må dere like Barnevaderen på Instagram HER - dele bildet over på Instagram - kommenter med hvilken farge du ønsker deg. Jeg legger ut bildet selv på min Instagram-konto, så det kan lett deles videre derfra også. Sjekk ut siste post på husetmeddetrarei @ Instagram.

LYKKE TIL : )

Guttene følger spent med på innhøsting av korn. Luer, hals og skjerf fra H&M, brun Memini cardigan og barnevaderne sine. Synes forresten de blir mer og mer like, jo større Lukas blir.

Vann er ikke et must for bruk av barnevaderen! De er også gode å ha i vått og gjørmete gress.Mathias, alltid blid og fornøyd i sin barnevader. Den nyeste han har er den lyseblå i str. 25/26 i bukse og 98 i jakke. Han kan kan fint bruke den grønne enda (str 24/25) - men den lys blå vil han forhåpentligvis også få bruk for til neste år. Synes forresten det er kjempe artig med motivene på støvlene. Noe Mathias også synes er stas nå som han er litt større. "Se, krokkodille mamma - glefs" sier han hver gang vi bruker den grønne (som forresten henger i barnehagen - den er et must der!) Og nå som han fikk ny, var det første han sa "Donald Duck smake rognebær også". Da måtte mammsen le, det er jo en and på støvlene, men om det skal forestille selveste Donald Duck, er uvisst. Kule er de, det er sikkert og visst!

Mammsen i "mammavaderen" og lillebror i krabbevaderen sin. Jeg liker jo å matche gutta, men nå matcher også mamma'n! 

Grønn barnevader var flittig i bruk denne våren og sommeren.

Her er en nysgjerrig liten Mathias med sin aller første barnevader, mørk blå, i den minste str. 20/21. Trenger dere mindre, finnes det krabbevadere i str. 6-9 mnd og 12-16 mnd. Lukas har den minste str.

Har dere barnevadere til deres barn? :)12 kommentarer

janne

14.10.2013 kl.22:13

Grønt er skjønt,kan ikke si annet =) ønsker derfor den til min gutt=) har likt og delt =)

janne (janne_1988@hotmail.com)

Tanja Iren Engelsen

14.10.2013 kl.22:32

ønsker meg den lyseblå barnevaderen om eg sku vinne!

Dåke ser flotte ut alle 3 i vaderene dåkas!

kjempe fine bilder!

Madelen

14.10.2013 kl.22:44

3 våte dresser med hjem fra barnehagen i dag OGSÅ, trur vi trenger en barnevader:) tvi tvi. Ønsker oss i blå :)

Annicke Lindblom

15.10.2013 kl.01:32

Liker og delt.Ønsker meg veldig gjerne en rosa barnevader til min datter i størrelse 22/23 :-)

Hege

15.10.2013 kl.10:45

Så fine bilder av nydelig gutter!

De regnbuksene ser bare helt supre ut! :)

Hege

15.10.2013 kl.10:50

Nydelige bilder av to nydelig gutter, og en kjempe flott mamma :)

Ønsker oss den i fargen grønn eller mørk blå i str 26/27

Silje B.

24.10.2013 kl.14:36

En stk mamma som har en liten mini som elsker dammer! Og mest poppis i barnehagen nå tildags er hvis å seile på sklia med hode først, ned i dammen... Vi trenger en barnevader:) Ønsker oss en blå i str. 24/25:) Krysser fingre for mindre vått tøy!

Siljeab@hotmail.com

Siv hilde

24.10.2013 kl.22:36

Rosa seff 😊 hehe 💕 dele på instagram å æ 😊

Cecilie

24.10.2013 kl.23:21

Ååå, ,jeg digger barnevaderen!! :D De er helt rå!!

De er så geniale og vi har fått så mye skryt for den i barnehagen og alle andre steder!

Vi har den grønne men den er snart for liten.. så kanskje en lyseblå nå.. Men tar gjerne en grønn en gang til ;)

Vi trenger nok står 25/26 eller størrelsen over..

Julian håper at han vinner!! :)

Cecilie og lillegutt

29.10.2013 kl.00:08

Åååå så fine :-) Vi ønsker oss veldig en grønn eller blå. Utrolig praktiske. Vi krysser fingrene :-)

Snefrid

31.10.2013 kl.08:40

Jeg vil gjerne være med, vi ønsker oss gjerne en barnevader i rosa :)

Turid Evensen

31.10.2013 kl.15:42

Blått er flott:-) Vår skjønne barnebarngutt på 16 mndr,trenger virkelig denne både i barnehagen og hjemme !-! Håpet er lysegrønt...:-)

tevens@online.no

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits