24 hour shopping spree!

Minner om den store 24 hour shopping spree-dagen, hvor man helt frem til i morgen kl 12.00 kan benytte seg av -20% rabatt på hele Miinto.noMiinto består av over 400 butikker online, så her finnes noe for alle og en hver - til liten og til stor. Med merker som bl.a Woolrich, by Malene Birger, 2nd day, Da Vinci, DKNY, Fossil og Kristine Vikse (som jeg personlig elsker). De tilbyr også et stort utvalg av interiør, her er noen av mine favoritter Ferm Living, by Nord, Bloomingville og Tine K. Se hele utvalget av interiør HER.

For mødre og fedre som er glade i barnemote og merkeklær, kan jeg tipse om disse plaggene, som vi selv har klikket hjem fra Miinto.no :Dyremotiv er populært som aldri før - da spesielt REVEN! Reve genser fra Mini Rodini finner dere HER - reve bukse, Mini Rodini HER - pingvin genser også Mini Rodini HER.

Benytt rabattkoden MIINTO24 og få -20% på hele bestillingen din. I tillegg er det også gratis frakt! En god sjanse til å starte julegavehandelen med god samvittighet? :) GOD SHOPPING!

Dagens tips fra oss iIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits