Now and then.

Høst 2012 vs. høst 2013 - Storebror har vokst mye på bare 1 år. Han har blitt mer gutt og mindre baby. Hver dag med våre to små er som en gave, det er så herlig å se hvordan de utvilker seg og hvor bestemte de allerede er. Ikke minst, Mathias tar storebror-rollen ganske "seriøst" og han passer på lillebror til en hver tid. Når lillebror er med for å hente storebror i barnehagen, løper han bort med de andre barna hakk i hæl, "ikke ta på Lukas, han er min lillebror". Det båndet de allerede har skapt, som brødre og lekekammerater er virkelig unikt. Lukas har blitt så stor at har tar fra Mathias bilene hans, noe Mathias ikke er så fornøyd med. Men, som regel så får Lukas låne litt. De må lære seg å dele, men det er ikke alltid like lett å være en så liten storebror. Så det blir artig å se hvordan det utvikler seg fremover. Lukas går snart (det er like rundt hjørnet nå), så til jul er det nok full fres her i huset med det rare i. Tiden flyger og mammsen gruer seg til gutta blir store og skal flytte ut!

Mathias høsten 2013.

Mathias leker butikk med det han har for hånden, her representerer små gråstein både pølse med brød, vann, kake og penger. Han har en god og livlig fantasi :)

Han er utrolig nysgjerrig, noe har har vært siden han var liten baby. Han spør mye, grubbler og lurer - lærer kjapt!

Storebror er litt av en kuling. Han er også kjempe snill og omtenksom. Gir bort klemmer gratis, som jeg så fint sier.

Mathias høsten 2012. Se som han har forandret seg, bare på 1 år! Like vakker, bare mye større. Like nysgjerrig, om ikke mer?

Favoritt-kosedress i fleece fra Memini, som han har vokst ut av for lenge siden...poseringen er medfødt! Mammas sans for og elsk på barneklær kom med den første graviditeten - noe som er mer artig og stas enn klær til meg selv. Her er Mathias kledd i Memini, fra topp til tå. Vi elsker Memini!

Ser dere stor forskjell på Mathias nå og da? :)

4 kommentarer

Marianne Moe

21.10.2013 kl.12:35

Så fin storebror er! Den er helt utrolig den utviklingen som følger ved 2årsalderen, fra stor baby til liten gutt/jente. Han ser definitivt mer målbevisst ut nå =)
Så fine ^^

ietmammahjem

28.10.2013 kl.21:04

herlige gutte! flotte bilder :) må nesten følge deg her også , såå mye fine bilder du legger ut på insta!:)

Huset med det rare i

29.10.2013 kl.15:04

ietmammahjem: Så hyggelig Anja! :) Takk for det og i like måde du! :)
Natalie.

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits