Fototips til trøndere.

Camilla Moe Rødven og Hege Killingberg arrangerer grunnkurs i fotografering helga 2 & 3 november her i Trondheim. Dette er årets aller siste kurs og det er kun plass til 10 deltagere. Kurset går over to dager, lørdag og søndag, kl. 10.00-16.00. Her vil du lære å kjenne kameraet ditt bedre. Du vil lære sammenhengen mellom ISO, blender og lukker. Jeg har dessverre blitt alt for avhengig av autoknappen og ønsker etter disse to dagene å aldri bruke den igjen! Kurset er en blanding mellom teori og praksis, og man vil lære om ulike lyskilder, komposisjon, etikk, lagring, sikkerthet og en kort innføring i redigering. Sistnevnte er også noe jeg er veldig nysgjerrig på og gleder meg til å lære mer om. Vi blir bedt om å sende inn våre tre beste bilder på forhånd, for vurdering. Dette kurset koster 2500 kr og da er også lunsj og drikke inkl. begger dager.

For mere info rundt kurset, SE HER. Se nydelige bilder tatt av Camilla HER og fine bilder av Hege HER. De er utrolig flinke og jeg GLEDER MEG til å delta på kurset, for å bli enda bedre innen fotografering! :)

 Det blir herlig med en innholdsrik helg og litt "me-time" for mamma'n her i huset med det rare i (noe som er veldig viktig). Håper flere trøndere vil joine! Rop ut om DU også skal, artig om flere kjente henger seg på :)

Én kommentar

Iselin Renée

23.10.2013 kl.08:19

Helt fantastiske bilder :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits