DIY - Halloween kostyme.

Enkelt, kjapt og billig tips til dere som ikke vil bruke hundrevis av kroner på Halloween-kostymer til barna (og de voksne)! Jeg har ordnet med reveører til lillebror, storebror, mammsen og pappsen. Jeg kjøpte filt stoff på Panduro og helt enkle hårbånd i 4-pk. til 29 kr på H&M. I tillegg tok jeg frem nål og sytråd i gårkveld og mekket sammen et par "revehaler" til guttene. Her brukte jeg et "fuskepels skjerf" kjøpt på tilbud til 30 kr fra H&M. Bare fantasien setter en stopper på hva man kan gjøre. Dere skjønner sikkert av vi skal være eb reve-familie på Halloween? Man trenger ikke være skumle, i år kjører vi på med cuteness overload! Vi skal på middag til et vennepar og Thea-mor, så skal de små få ut å gå "trick or treat" en liten stund etterpå. Gleder meg til å se reaksjonen deres. Jeg har fortalt Mathias hva vi skal etter vi henter han i bhg. i dag - og det han har fått med seg er ; "ta på reveøran, ringe på døra og få masse godteri - jaaaa"! 

Jeg var ikke så nøye, jeg tegnet opp for hånda og fulgte ikke noen mal. Det er mer sjarmerende at de ikke blir helt like synes jeg!

En liten sneak peak på det endelge resultatet. Jeg skal prøve å få lagt ut bilde av resultater i kveld :)

Dersom dere vil ha masker i stedet for kun ører, kan dere lage det av filt også. Litt inspirasjon under her :Dette er ikke vanskelig, noe alle kan klare. Til og med jeg som ikke har tatt i nål og tråd siden ungdomsskolen. Disse er kanskje mer egnet for de litt eldre barna. håper noen av dere vil prøve ut tipset mitt :)

Skal dere feire i kveld? Hva skal barna kle seg ut som? HAPPY HALLOWEEN folkens! :)9 kommentarer

Marie

31.10.2013 kl.14:50

Så søtt!

Mediapusan

31.10.2013 kl.14:52

så utrolig smart! :D Ha en fin Halloween! :)

Elitzia

31.10.2013 kl.14:58

Søte ører, haha.

Jeg elsker Halloween selv, har pleid å gå med lillesøsteren min, men i år skal hun gå med venner fra klassen. Siden de få venninnene jeg har ikke går halloween, og den eneste kompisen jeg har som går halloween skal passe på den syke kjæresten sin, går jeg alene i år.

Er inspirert av post-apokalypse, skal gå med en gammel militærhjelm, gassmaske med store filter og en ENORM mørkegrønn frakk. Franken blir dekorert med sot og jukseblod, det lille som synes av ansiktet mitt med mørk sminke, men også kontraster som fremhever.

31.10.2013 kl.15:03

Kult! Takk for gode tips og inspirasjon!

Happy Halloween!

Emilie

31.10.2013 kl.15:03

Så utrolig søte, den uglen kunne jeg godt tenkt meg selv :)

Linn&Linn

31.10.2013 kl.15:16

Så herlig! :-)

loudsilence

31.10.2013 kl.15:29

SÅ utrolig kreativt! Det ble jo et strålende resultat! :D

Og helt enig, mye mer sjarmerende med en gang når det ikke er helt likt, og man føler at det er hjemmelaget! Håper ungene trives på knask eller knep runden, og at dere koser dere masse på middag :D

Lilli

31.10.2013 kl.15:40

Stilig (:

Cathrine

31.10.2013 kl.16:00

Så fint det ble! :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits