Beautiful killing.

I går fikk jeg knipset noen vakre bilder ute i skogen. Lukas hadde sovnet i vogna si, da disse forfrostne nypene dukket opp i sidesynet mitt. Jeg tok en kjapp u-sving et par hundre meter lenger borte, dette måtte jeg bare fange på kameraet. Heldigvis, som alltid, så lå kameraet på lur i stelleveska. For dette ble magi, i allefall de beste natur bildene jeg har tatt hittil. Jeg fikk i ettertid, da jeg så igjennom de på pc'n, en følelse av at disse nypene fortalte en historie. Ord dukket opp i hodet mitt for hvert bilde jeg falt for. Det var som om vinteren lurte seg sakte men sikkert innpå disse sårbare nypene og målet var å drepe. Vinteren dreper høsten. Det lønner seg å være flere, sammen er vi sterke. Alene er vi fortapt? 

Alle bilder tatt av Natalie Sæther.

Det siste burde jeg kanskje ikke lagt ut, da det er litt for mye "bevegelse" i det. Men jeg vil veldig gjerne at dere som vil, enten man har peiling på foto eller ikke, bedømmer bildene jeg har tatt. Husk, all kritikk er god for meg som er i læringsfasen :) På forhånd TAKK, jeg setter pris på alle tilbakemeldinger, det hjelper meg godt videre. Eller så må jeg få tilføye at det var spennende å ta bilder av noe annet enn mennesker også! Litt ut av min komfortsone, men dette blir det nok mer av.

Hva synes dere om bildene? Ser dere at de "forteller en historie", som jeg mener?


12 kommentarer

Iselin

21.11.2013 kl.08:11

Utrolig flotte bilder :)

Siv

21.11.2013 kl.10:13

Fine bilder, ser litt hva du mener med en "historie", men må innrømme at det bildet med mosen, (siste) var det som vekket min interesse mest, siden fargene og hvordan vinkel du har bruk for og fange motivet. Veldig fint :)

withbravewingssheflies

21.11.2013 kl.12:30

Vakre bilder og spennende tanker :-) Føler helt klart at disse bildene forteller en historie. Kanskje om at alt liv befinner seg i en kontinuerlig endringsprosess? Overganger liv og død, og ikke minst livets sårbarhet.

. . . vel, du fikk i hvert fall meg til å tenke litt etter, kjenne på livet og hvor verdifullt, men sårbart det er. Tusen takk - fortsett å ta bilder og del tanker :-)

Ingjerd Waage Nyrud

21.11.2013 kl.15:02

Nydelige bilder Natalie . Falt for mosebildet jeg da.

Linda

21.11.2013 kl.17:41

vakre bilder :-)

Sandra

21.11.2013 kl.21:39

Jeg elsker nype-bildene! De kunne jeg lett hengt på veggen liksom..Fargene er perfekt, kontrasten mellom det røde og de "dystre kalde" fargene. Er veldig med på at de forteller en historie, og liker spesielt godt at du har kalt de "beautiful killing"..

Skal jeg kicke på noe (uten å ha særlig peiling), så synes jeg bakgrunnen er litt urolig eller har litt mye bevegelse. Men fortsatt noe jeg kunne hengt på stueveggen!

Line

21.11.2013 kl.21:48

Kjempefine bilder! :) Ser godt historien bildene forteller. Elsker slike bilder. Er selv ivrig hobbyfotograf, og landskap er favoritten, gjerne med litt annet perspektiv som her :)

tina

21.11.2013 kl.21:57

Natalie, disse bildene var kjempe fine:))))Flink du er:))

Jeanette

21.11.2013 kl.22:18

Helt fantastisk nydelige bilder!!

Ariel Charlotte

21.11.2013 kl.22:26

Kjempefine bilder! :)

deveny

24.11.2013 kl.12:11

De to første nypebildene er helt praktfulle. Jeg elsker bærene mot bakgrunnen. Orginale og flott. De andre bildene var litt mer vanlige....:-)

Maiken

24.11.2013 kl.21:17

Synes det øverste bildet var nydelig. Fargene og kontrasten. Men jeg (!) ville valgt et mye smalere utsnitt (kutta mye over og under). Ble "litt mye" av bakgrunnen. Men det er meg, som sagt! :)

Fortsett å ta bilder og dele, Natalie! :)

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits