Vinterdress, test 1.

Da kommer første anbefaling av vinterdress, vi har hittil testet to forskjellige, og først ute er Ver de Terre sin nydelige vinterdress. Jeg ble forelsket ved første øyekast og bare måtte ha den i storebrors garderobe. Dette er en av de beste vinterdressene på markedet, med god passform, høy kvalitet og et klassisk design. Vi har testet den i all slags vær, fra snø og regn til litt mildere vær. Den holder godt på varmen og støter vann unna. Den er slitesterk og tåler knall og fall. Den har også god bevegelse og storebror koser seg og trives i den. Når det kommer til prisen, så er det absolutt verdt pengene og jeg synes det er en fin pris. Med så mye diskusjoner i media ang. dyre merkeklær til barn for tiden, vil jeg kjapt si min mening også, siden jeg er så opptatt av barneklær. Her i huset har vi alt fra klær som er arvet, til "billigkjede klær" og til litt dyrere plagg. De "dyre plaggene" er nødvendige mtp. kvaliteten og jeg kjøper de så barna har de lenge. Som denne dressen f.eks, den kostet 1599 kr, MEN jeg gikk opp en str (4år), så Mathias kan ha den neste år også. Ikke minst, lillebror Lukas kommer til å arve den, så dette vil jeg si er en god og smart investering. Det samme gjelder ullklær og sko, jeg vil at barna skal ha god kvalitet, så de holder seg varme. Jeg er jo også veldig svak for dansk design, som koster litt mer enn det gjennomsnittlige plagget i billigkjedene gjør, men det koster faktisk ikke SÅ mye mer. Jeg mener at man bør handle ut i fra innholdet i lommeboka. Jeg er ikke èn av de som bruker 5000 kr på jakke til hverken meg selv eller barna. Heller ikke en lue til 1600 kr. For meg er dette hårreisende, men, jeg dømmer ingen fordi. Jeg regner med at de fleste som velger å gjøre det, har råd til det. Det finnes faktisk merkeklær som er mye biligere, men lik så bra (om ikke bedre)!

 Denne nydelige dressen selges hos Tre Små Røvere og finnes i flere farger (plomme, brun, beige, grå og rosa). Størrelser fra baby, 6 mnd og oppover, til større barn, 2 år og opp til 8 år. Finnes også som jakke. Lue og hals er forresten FUB, fra Markus og Molly, skoene er fra Ecco Mind.

Hva synes dere om dressen? Neste test er vinterdresser fra KappAhl, følg med for min personlige vurdering.

4 kommentarer

Matilde

29.11.2013 kl.03:09

Liker bloggen din!! :)
Så mange herlige bilder :)

Iselin Renée

29.11.2013 kl.10:18

Så mange fine bilder :)

Camilla

29.11.2013 kl.14:24

Enig med deg Natalie! Og du- nyyyydelige bilder!:)

Camilla

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits