Kaxs vinterdress fra KappAhl.

KappAhl setter høye krav til sine funksjonsklær og Kaxs vinterdress ble i år kåret som beste parkdress under 800 kr av "Foreldre og barn". Guttene her har begge testet hver sin vinterdress og mammsen gir sin dom. Pris, funksjon og kvalitet er det jeg naturlig nok har tatt med i min bedømmelse. Utseende har også spilt en tilleggs-rolle. Når det kommer til pris, så er 799 kr ingenting å si på. Den kunne til og med ha kostet en hundrelapp eller to til, for her er det virkelig valuta for pengene. Det er god bevegelse i dressen og guttene "kommer ikke bort" i dressen. Den er også "lett" - men holder likevel godt på varmen. Vi har testet dressene et par mnd. og det er ingenting å utsette på slitestyrke så langt. Mathias bruker denne dressen hver dag i barnehagen og der kan det jo gå hardt for seg, med knall og fall. Det store ute i snøen nå er jo å skli nedover på rumpa og det bør jo slite litt på dressen? Det er det ingen tegn til. Når jeg sier at utseende også er vurdert, så valgte jeg de mosegrønne og sorte, med litt rødt på. Rett og slett fordi jeg personlig synes de var tøffest og ikke minst, litt anerledes enn de typisk "blå til gutt" og "rosa til jente". Et pluss i barnehagen? :) Jeg elsker uansett grønn fargen og guttene kler dressene sine godt. Jeg vil uten tvil anbefale denne dressen til dere som er opptatt av pris og kvalitet! Terningkast 5(+) fra oss i huset med det rare i!

Lukas har også en bobledress fra KappAhl, som er veldig fin for litt mildere vær eller når han bare skal sitte i vogna og kose seg. 

Guttene elsker snø og vinter, noe jeg selv gjorde da jeg var lita og igjen har lært meg å like bedre. Nettopp fordi gutta liker det. Lukas er fortsatt litt skeptisk, men så bra at han har ordentlige klær på, så han kan utforske, kave seg og oppdage i sitt eget tempo. Mathias er "propell" og skal helst være flere steder på engang. Derfor er det viktig at han også har klær som holder på varmen og ikke blir fort slitt. Vi har kun god erfaring med plagg fra KappAhl og kommer til å invistere hos de i flere år fremover.

Håper dere fikk noen nyttige tips fra vår erfaring : )

6 kommentarer

Stine

16.12.2013 kl.02:06

Så nusselige da :D Og dressene var veldig fine! :)

juliaamyklebust

16.12.2013 kl.02:17

Fine bilder :)

andelly

16.12.2013 kl.06:42

Så fin vinterdress^^

Hudpleier og Mamma

16.12.2013 kl.10:34

Kaxs her i huset også:-D eller i barnehagen:-D

Vi er så heldig at svigermor jobber på KappAhl:) så her er det MYE klær derfra;-)
Så fin dress og nydelige gutter :)

Kristin Birkeland

16.12.2013 kl.21:34

Ja-veldig fin dress

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits