me&i.

Jeg tenkte å tipse dere om en fin og morsom måte å tjene litt ekstra penger på. Nemlig å bli superselger for me&i. Både jeg og gutta har klær fra me&i og vi elsker plaggene. Det at jeg også kan bære det med stolthet, med øko tex og europaprodusert tøy, høy kvalitet og veldig behagelig å ha på, er et stort pluss! 

 

Me&i søker nå etter 30 nye selgere som kan starte fra 29. januar, altså i dag. Da kickes en ny sesong i gang med en fantastisk kolleksjon til både barn og dame. Tilbud til nye selgere er å kjøpe barnekolleksjonen for 3300 kr og låne damekolleksjonen gratis (verdi ca 30.000 kr). Man får god opplæring og med i et salgsteam på 120 herlige damer rundt om i landet. Man får også provisjon fra første tjente kroner, 25% av salgetJ

 Gå gjerne inn på www.meandi.no og les mer der, ønsker du å høre mer om jobben, fyll inn skjemaet, og skriv gjerne navnet mitt med der. Eller ta direkte kontakt med lisbeth.nilsen@meandi.no. Håper dette er noe for deg!

For dere som bor i Trondheim, kan dere også ta kontakt med Marianne Towler (marianne.towler@meandi.no) dersom dere er int. i å se nærmere på klærne. Hun har også en Facebookside HER.

4 kommentarer

Lise

29.01.2014 kl.21:38

Endelig kom d en oppdatering fra deg:-) Har venta leenge;-) Håper du fortsetter med det:-)

mette

14.02.2014 kl.22:21

nydelige klær på 2 nydelige gutter :-)

Er det slutt mellom deg og mannen? :/

Marte

15.02.2014 kl.17:19

Jeg er nå selger for Me&I:) om du vet av noen som ønker å være vertinne, send meg en mail:) marte.fleischer@meandi.no :)

M

28.03.2014 kl.10:36

Har ikke lest bloggen din på en stund. Forstår det slik at det er slutt mellom deg og samboeren. Når og hvorfor ble det slutt?

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 2år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 10 mnd : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel småbarnsmor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits