Fresh!

Dagene flyger forbi, gutta vokser i rekordfart og storebror blir plutselig 3 år! (9.mai). En ting jeg aldri trodde han kom til å vise interesse for, er klær - jeg trodde det var min store begeistring. Sannelig har han tatt over min rolle på den fronten. Han elsker nemlig klær og vil gjerne bestemme selv hva han skal ha på seg om dagene. Ikke minst, han skal kle på seg selv, helt uten hjelp fra mamma'n sin. Han er skikkelig kul og fresh denne lille mannen i mitt liv. Jeg har i det siste fått tilbake lysten på å ta bilder og her er dagens antrekk fanget i en litt artig setting for noen dager siden. Mathias kjørte uoppfordrende et lite moteshow, mens mamma knipset bilder på sidelinjen.

Jakke KappAhl, bukse H&M, sko H&M, t-skjorte H&M, caps Cubus. Det går ikke bare i merkeklær her i huset med andre ord, det finnes fine klær med god kvalitet til en litt billigere penge også. Dette antrekket har Mathias valgt ut selv. Snakk om motesans! 

3 kommentarer

Charlotte Larsen

29.03.2014 kl.00:32

Herregud så søøøt!!!:) tøff outfit!!

Vigdis

01.04.2014 kl.10:14

Tøff type:)
For en nydelig tøffing! :) Råstilig antrekk da, skulle ikke trodd at en treåring har satt sammen det helt selv!

♥ Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 29 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 3 år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 1 1/2 år : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel alenemor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits