Back in black (and white).

Jeg er tilbake! Bloggen kommer til å bli oppdatert når jeg har tid. Jeg har så mange mange fine bilder fra både våren, sommeren og høsten jeg vil dele med dere. Jeg har børstet støv fra kameraet og blitt enda mer ivrig på å ta bilder. Har til og med hatt et par oppdrag, noe som er kjempe artig og gir mersmak. Resultatet av disse kan jeg også vise frem, dersom noen er int. i det. Bloggen vil fortsette med å være en mammablogg, men med mer fokus på hverdagen, tips og triks, foto og barneklær- og utstyr. Jeg ønsker gamle og nye lesere hjertelig velkommen inn i hverdagen hos oss i huset med det rare i. Vil også nevne at vi er å finne på Instagram - med en mer jevnlig oppdatering - under navnet husetmeddetrarei.

Disse to har i løpet av sommeren blitt så gode venner. Spesielt etter at også Lukas begynte i barnehagen, så har storebror Mathias passet ekstra godt på. Det varmer i mammahjertet å se så glade de er i hverandre og det gjør meg utrolig stolt å ha så gode, snille, omtenksomme, takknemlige, flinke barn.

Håper dere igjen har lyst til å følge oss :)

Ingen kommentarer

OSLOFRU

13.10.2014 kl.16:47

Så fina bilder <3

Skriv en ny kommentar

Huset med det rare i

Huset med det rare i

30, Trondheim

Supermamma på 30 år fra Trondheim som er over gjennomsnittet interessert i foto. Jeg er så heldig som er mamma til verdens beste Mathias på 3 år (mai) og på selveste nyttårsaften kom lillebror Lukas, som er 1 1/2 år : ) Her på bloggen får dere "en liten smak" av hverdagen min som travel alenemor. For kontakt : natalie_saether@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits